MARITRANS - Construcții din lemn, case, cabane, terase, pergole

MARITRANS - Construcții din lemn, case, cabane, terase, pergole

actualizat la
23.07.2021
vizualizări
3470
9 voturi
status
actualizat

MARITRANS, companie înființată în anul 2003, este specializată în efectuarea construcțiilor din lemn. Firma execută pensiuni, duplexuri, ansambluri rezidențiale de case, cabane, foișoare, terase, pergole, leagăne, șarpante din lemn și nu numai. Aceasta realizează o varietate de produse din lemn masiv și lemn stratificat, remarcându-se pe piață prin calitatea de excepție și profesionalismul dovedit în execuție.

Compania MARITRANS s-a impus în domeniul de activitate prin numeroasele lucrări executate cu ajutorul echipamentelor moderne și a echipei constant instruite. Aceasta a reușit să-și extindă activitatea la nivel internațional, exportând case de lemn în Italia, Spania, Elveția, Franța, Belgia și Olanda.

casa Jeandin

Lemnul prezintă numeroase avantaje utilizat ca material de contrucții. Acesta este un izolator excelent (este de 6 ori mai izolant decât cărămida și de 15 ori mai izolant decât betonul), remarcându-se prin designul atractiv. Nu doar aspectul natural, ci și confortul pe care îl oferă și prețul avantajos îl recomandă ca material ideal pentru diverse construcții.

MARITRANS, case pasive din lemn personalizat

De ce o structură de lemn are un avantaj în construcția unei clădiri pasive? Lemnul combină abilitatea de a absorbi căldura și de a o reține cu un număr de proprietăți extrem de importante, cum ar fi rezistența la apă, integritatea structurală și calitatea finisajului.

Plecând de la o bună cunoaștere a terenului pe care urmează să se construiască, performanța energetică a noii clădiri se datorează în egală măsură orientării, folosirii judicioase a resurselor în timpul construcției, plasarea corespunzătoare a maselor termice, dispunerea camerelor, ușilor, ferestrelor sau alegerea metodelor de umbrire.

Criteriile pentru o casa pasivă pe metru patrat de suprafață locuibilă:

- maxim 10 W/m2 necesar caloric constant;
- maxim 15 kWh/m2 necesar anual cu încălzirea spațiului;
- maxim 42 kWh/m2 necesar anual total de energie consumată (încălzire + apă caldă + energie electrică).

O dată fabricate, aceste elemente sunt uşor de transportat la locul construcţiei și prezintă avantaje precum: montaj final rapid, garanția unei utilizări durabile, izolare fonică bună, greutate proprie redusă, atenuarea seismicității și un șantier mai curat.

Casele pasive din lemn nu necesită o fundație complicată. Fundația caselor pe structură de lemn nu necesită un calcul complex, pentru armare folosindu-se procentul minim de armătură.

În toate construcțiile efectuate de către specialiștii MARITRANS, lemnul folosit este de calitate superioară, uscat în uscătoare proprii, automatizate cu umiditatea medie sub 14% pentru exterior și sub 12% pentru lemnul folosit la interior. În plus, acesta este tratat împotriva mucegaiului sau cariilor cu produse ecologice, iar dupa caz se tratează ignifug (antifoc).

MARITRANS - foișoare, terase și pergole

Echipa MARITRANS este specializată în execuția foișoarelor, elemente arhitecturale decorative, care pot fi atașate în exteriorul casei pentru a crea spații plăcute privirii, destinate totodată recreării. Terasele din lemn au rolul de a crea o ambianță plăcută și de a contura, prin amplasament, intrarea în casă.

MARITRANS este firma care vine în atenția clienților cu diverse tipuri de cabane din lemn, case din lemn, foișoare, pergole, leagăne, terase, pensiuni din lemn și duplexuri din lemn, realizate cu atenție și seriozitate. Aceasta promite să aducă beneficiarilor produsele dorite, respectând în detaliu cerințele acestora și ridicându-se la înalțimea așteptărilor.

Galerie fotografii MARITRANS - Construcții din lemn, case, cabane, terase, pergole

Contact MARITRANS SRL

  • Telefon: 0744 558 549
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Gelu, Nr. 62A, Gherla, jud. Cluj

  • Adresa WEB: http://www.maritrans.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma MARITRANS SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi MARITRANS SRL, Tel: 0744 558 549

9 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti MARITRANS SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

LAV & M - Constructii imobiliare noi si materiale de constructii
12.06.2015
5523 vizualizari

LAV & M - Constructii imobiliare noi si materiale de constructii

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, compania LAV & M SRL este specializata in constructia blocurilor de apartamente, dar ofera clientilor interesati si servicii de demolari, excavatii sau terasari. Firma detine si un depozit d...
ANSAMBLUL CALEA BACIULUI - Construcții imobiliare noi și locuințe noi Cluj-Napoca
4.12.2008
12828 vizualizari

ANSAMBLUL CALEA BACIULUI - Construcții imobiliare noi și locuințe noi Cluj-Napoca

Ansamblul rezidențial Calea Baciului este amplasat în partea de vest a orașului într-o zonă rezidențială, la numai 10 minute de centrul Clujului, pe o suprafața de 45.000 mp. Aici vor fi construite 11 blocuri cu un total de 1800 apartamente, din care...
HARFOREST - Căsuțe de grădină din lemn
22.07.2020
5104 vizualizari

HARFOREST - Căsuțe de grădină din lemn

HARFOREST construiește o gamă diversificată de căsuțe de grădină din lemn care se încadrează armonios în orice grădină, garantând comoditatea și confortul dorit. Acestea se recomandă ca fiind practice, simple și aduc un plus de eleganță fiecărei grăd...