MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

actualizat la
22.10.2021
vizualizări
21107
2 voturi
status
actualizat

MEGAMUTĂRI are grijă să transporte obiectele personale la noua ta locuință! Compania asigură servicii profesionale de mutări, servicii complete de montaj mobilă, manipularea obiectelor, transportul, împachetarea și ambalarea acestora. Cu ajutorul firmei beneficiezi de eficiență și atenție deosebită pentru ca lucrurile să ajungă în maximă siguranță la destinație.

Firma MEGAMUTĂRI evaluează gratuit și planifică mutarea astfel încât clienții să scape de griji. Mai mult, aceasta se ocupă de ambalatul mobilei, obiectelor personale, electrocasnicelor, accesoriilor fragile și nu numai.

megamutari Cluj Napoca

 • SERVICII PROFESIONALE DE MUTĂRI

MEGAMUTĂRI oferă servicii complete de mutări atât pe teritoriul României, cât și pe plan european. La cerere se pot împacheta obiectele personale și se poate realiza demontarea şi montarea mobilierului.

 • SERVICII COMPLETE DE MONTAJ MOBILĂ

Compania prestează servicii profesionale de demontare și/ sau remontare mobilă și instalare electrocasnice incorporabile cu electricieni și instalatori autorizați. Garanție 2 ani!

 • MANIPULARE ȘI TRANSPORT SPECIAL

Transportul și manipularea obiectelor atipice, voluminoase sau grele (piane, seifuri, obiecte de artă) se efectuează în mod sigur, punând la dispoziție profesioniști și echipamente. Se pot manevra în siguranță, fără a afecta finisajele clădirii, obiecte de până la 1 tonă pe scări, scripeți sau lifturi

 • ÎNCHIRIERI DUBE/ AUTOUTILITARE DEDICATE PENTRU TRANSPORT

MEGAMUTĂRI oferă servicii de închiriere dube, autoutilitare și remorci în regim rent-a-car (cu șofer sau fără).

 • ÎMPACHETARE, AMBALARE

Compania pune la dispoziție servicii profesionale de împachetare la standarde înalte de calitate. Împachetarea bunurilor și pregătirea atentă pentru transport reprezintă o etapă importantă din mutare. Astfel, echipa are grijă să simplifice tot acest proces.

 • MANIPULARE

Firma vine în întâmpinarea clienților cu o forță de muncă cu experiență vastă în manipulare rapidă și atentă în regim de Leasing de Personal.

 • EVALUARE/ CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

În funcție de complexitatea unei lucrări se poate face o evaluare la adresa de origine și la destinația finală. De asemenea, se poate apela la consultanță telefonică pentru a stabili pașii ce urmează să fie efectuați.

Echipa de profesioniști Megamutări este alături de dumneavoastră și cu servicii specializate de mutări interne și externe, ambalarea, demontarea și montarea mobilei, manipulare, transport și amenajare la destinație. Orice produs ai comanda, noi ți-l aducem într-o stare impecabilă direct la tine acasă.

* În plus, MEGAMUTĂRI aduce IKEA la tine acasă. Alege produsele favorite de pe Ikea.ro, trimite-ne codurile lor la adresa și noi promitem să ți le aducem în siguranță. Pentru comenzile până în valoare de 500 lei se percepe o taxă fixă de 65 lei. Pentru comenzile în valoare de peste 500 lei se calculează 13% din valoarea produselor de pe bon. Deoarece ne dorim să avem o grijă deosebită față de clienții noștri, ne ocupăm de toate pentru ca tu doar să te bucuri de ceea ce ai cumpărat. Așadar, noi achiziționăm produsele de pe lista ta de cumpărături, le transportăm de la București la Cluj și le livrăm în fiecare sâmbătă până în casa ta. (*livrarea se aplică în Cluj și zonele limitrofe). Noi te ajutăm să ai produsele cu designul dorit pentru ca locuința ta să fie exact cum îți imaginezi!


Consultați mai jos lista de servicii oferită de divizia de mutări a companiei!

Galerie fotografii MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

Contact DXG LOGISTICS SRL

 • Telefon: 0748 122 331
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Dâmboviței, Nr. 71/14, Cluj-Napoca, jud. Cluj

  E-mail:

  Telefon: 0748 122 331; 0745 555 941

 • Adresa WEB: https://megamutari.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma DXG LOGISTICS SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi DXG LOGISTICS SRL, Tel: 0748 122 331

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti DXG LOGISTICS SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

PITRICON - Terasamente, transport marfă, piatră concasată și balast, microhidrocentrale
02.05.2017
3941 vizualizari

PITRICON - Terasamente, transport marfă, piatră concasată și balast, microhidrocentrale

PITRICON SRL este o firmă cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lista de servicii cuprinde amenajări hidrotehnice, execuție drumuri / poduri, lucrări de terasare, închirierea și transportul de utilaje p...
SNK SPEEDLINE - Transport agabaritic - Transport utilaje și echipamente
19.11.2019
1686 vizualizari

SNK SPEEDLINE - Transport agabaritic - Transport utilaje și echipamente

SNK SPEEDLINE asigură de peste 13 ani servicii de transport agabaritic la nivel național și internațional. Compania dispune de o flotă proprie și garantează transportul mărfii în deplină siguranță. SNK SPEEDLINE - Transport agabaritic în siguranță! ...
BTP GOLD - Transporturi agabaritice
18.06.2020
4341 vizualizari

BTP GOLD - Transporturi agabaritice

BTP GOLD asigură transporturi agabaritice și grele în toată Europa și Asia de Vest, obținerea de autorizații speciale de transport pentru agabaritice, escorte civile și politice. Cu peste 10 ani de experiență în acest domeniu, firma reușește să ofere...