MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

actualizat la
15.02.2024
vizualizări
23785
2 voturi
status
actualizat

MEGAMUTĂRI prestează servicii profesionale de mutări interne și externe, mutări rezidenţiale, relocări birou, mutări speciale, împachetare, ambalare, manipulare, transport și montaj mobilă, obiecte personale, închiriere dube și remorci pentru transport marfă, etc.

Firma se ocupă de ambalatul/împachetarea obiectelor personale, electrocasnicelor, accesoriilor fragile, mobilei și nu numai. Împachetarea bunurilor și pregătirea atentă pentru transport reprezintă o etapă importantă din mutare. Astfel, echipa are grijă să simplifice tot acest proces.

MEGAMUTARI2024

Echipa cumpără la comandă produsele solicitate și le aduce direct la adresa clientului. Materialele de împachetat pot fi procurate direct de la firmă sau din surse proprii.

Pe lista de servicii intră și demontarea și/sau remontarea mobilei și instalarea electrocasnicelor încorporabile cu ajutorul electricienilor și instalatorilor autorizați. Garanția este de 2 ani. 

Societatea oferă servicii specializate de asamblare mobilă împachetată Dedeman, IKEA, Praktiker, Jysk, eMag şi orice alt tip de mobilier.

Serviciul de montare mobilă include:

 • montare/suspendare mobilă de bucătărie, debitare/decupare blat şi polițe, instalare încorporabile: maşini de spălat vase, chiuvete, baterii, montaj mobilă de sufragerie, montare canapele extensibile şi fixe; montaj mobilă dormitor: şifoniere, paturi, noptiere, montaj corpuri suspendate, cuiere, polițe, biblioteci, mobilier baie, servicii de instalare hotă, maşină de spălat rufe, maşină de spălat vase, chiuvetă, plită, cuptor, corpuri de iluminat;

Transportul și manipularea obiectelor atipice, voluminoase sau grele (piane, seifuri, obiecte de artă) se efectuează în condiții de maximă siguranță, cu ajutorul echipamentelor specializate. Obiectele de până la 1 tonă pot fi manevrate fără a afecta finisajele clădirii, pe scări, scripeți sau lifturi.

Compania pune la dispoziție servicii profesionale de închiriere dube, autoutilitare și remorci în regim rent-a-car (cu șofer sau fără). Sunt disponibile următoarele game de mașini: Mercedes-Benz Sprinter, Ford Tranzit și Iveco.

Firma vine în întâmpinarea clienților cu o echipă cu experiență vastă în manipulare rapidă și atentă în regim de Leasing de Personal. Atenția la detalii, eficiența în efectuarea serviciilor și comunicarea cu clienții sunt aspecte esențiale pe care firma le-a dobândit în decursul anilor de experiență.

MEGAMUTĂRI activează atât pe teritoriul României, cât în afara țării, la nivel european. Evaluarea este gratuită, iar estimarea costurilor se face simplu și rapid, cu ajutorul calculatorului de preț!

În funcție de complexitatea unei lucrări se poate face o evaluare la adresa de origine și la destinația finală. De asemenea, se poate apela la consultanță telefonică pentru a stabili pașii ce urmează să fie efectuați.

Galerie fotografii MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

MEGAMUTĂRI aduce IKEA la tine acasă. Alege produsele favorite de pe Ikea.ro, trimite-ne codurile lor la adresa  și noi promitem să ți le aducem în siguranță.

Pentru comenzile până în valoare de 500 lei se percepe o taxă fixă de 65 lei, iar pentru cele de peste 500 lei se calculează 13% din valoarea produselor de pe bon. Deoarece ne dorim să avem o grijă deosebită față de clienții noștri, ne ocupăm de fiecare detaliu pentru ca tu să te bucuri de ceea ce ai cumpărat fără grija transportului și a eventualelor inconveniente.

Așadar, noi achiziționăm produsele de pe lista ta de cumpărături, le transportăm de la București la Cluj și le livrăm în fiecare sâmbătă până în casa ta. (*livrarea se aplică în Cluj și zonele limitrofe).

Noi te ajutăm să ai produsele preferate pentru ca locuința ta să fie exact cum îți imaginezi!

Servicii oferite de MEGAMUTĂRI:

 • Mutări rezidențiale;
 • Relocări birouri;
 • Mutări speciale (nu se încadrează la prețuri standard);
 • Cumpărături la comandă;
 • Împachetare, ambalare, înfoliere mobilă, obiecte, etc;
 • Manipulare mobilă (gestionarea completă a transferului, manipularea mobilei și obiectelor de la o casă la alta);
 • Transport;
 • Montare/demontare mobilă;
 • Închiriere dube și remorci pentru transport marfă în regim rent-a car (fără șofer) pe bază de programare cu minim o zi înainte. Game de mașini: Mercedes-Benz Sprinter, Ford Tranzit, Iveco;
 • Livrare produse IKEA;
 • Evaluare/consultanță - GRATUITĂ;

Contact DXG LOGISTICS SRL

 • Telefon: 0748 122 331
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Dâmboviței, Nr. 71/14, Cluj-Napoca, jud. Cluj

  E-mail:

  Telefon: 0748 122 331; 0745 555 941

  FACEBOOK: Megamutari

 • Adresa WEB: https://megamutari.ro/
2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti DXG LOGISTICS SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

NIM GLOBAL LOGISTIC - Transport mărfuri - Mutări - Relocări
15.01.2016
5462 vizualizari

NIM GLOBAL LOGISTIC - Transport mărfuri - Mutări - Relocări

Compania NIM GLOBAL LOGISTIC a fost înființată în anul 2011 și este specializată în servicii personalizate de transport intern și internațional și logistică mărfuri. NIM Global Logistic - marfă transportată în siguranță oriunde în Europa! NIM Globa...
CIOAZA TRANS - Materiale de construcții, transport materiale de construcții, închirieri utilaje
05.10.2023
30654 vizualizari

CIOAZA TRANS - Materiale de construcții, transport materiale de construcții, închirieri utilaje

CIOAZA TRANS produce și distribuie materiale de construcții, produse de balastieră, produse de carieră și efectuează diverse servicii în construcții. Firma este specializată în domeniul construcțiilor și deține o vastă experiență în lucrările pe șan...
EDA COMTRANS - Transport rutier de marfuri - Transport agabaritic - Inchirieri utilaje
12.01.2015
7309 vizualizari

EDA COMTRANS - Transport rutier de marfuri - Transport agabaritic - Inchirieri utilaje

Experienta de peste 20 de ani in transportul rutier de marfuri Compania EDA COMTRANS isi desfasoara activitatea in sfera transportului rutier de marfuri. Prin urmare, EDA COMTRANS transporta materiale de constructii (pamant, materiale de balastiera ...