METALREX - Confecții metalice Cluj

METALREX - Confecții metalice Cluj

actualizat la
01.09.2023
vizualizări
1254
1 voturi
status
actualizat

METALREX asigură servicii de proiectare, execuție și montaj confecții metalice pe toată raza județelor Cluj, Alba și Mureș.

Echipa evaluează și măsoară lucrările și intervine cu servicii de consultanță de specialitate atunci când este nevoie.

metalrexcluj

Firma efectuează lucrări precum:

 •  garduri și porți, panouri decorative metalice, balustrade interioare și exterioare, balcoane, copertine, scări metalice, mobilier de grădină și multe altele.

Gardurile și porțile METALREX sunt concepute să se integreze perfect cu orice construcție. Din fier forjat, șipcă metalică sau debitate CNC plasmă, acestea sunt rezistente în timp și și pot fi realizate în diferite stiluri, de la clasic la modern.

Cu un design unic și cu rezistență sporită, balustradele și scările metalice conturează orice amenajare prin elementele de efect atent lucrate și sunt potrivite atât pentru spații interioare cât și pentru exterior.

Societatea execută și o gamă variată de obiecte și structuri din metal, altele decât cele standard. Aici intră măsuțe, scaune, mobiler de grădină, diverse modele de copertine, etc.

Lucrările sunt prestate pentru persoane fizice și juridice, cât și pentru instituții de stat.

Lista de servicii cuprinde și vopsire în câmp electrostatic și debitare tablă cu plasmă CNC.

Vopsirea în câmp electrostatic poate fi utilizată pentru o gamă largă de obiecte (garduri, jante, profile metalice, tablă decupată, materiale zincate, rafturi, porți aluminiu, scări interior, inox, etc.), iar în procesul de vopsire, clienții pot opta pentru o varietate mare de culori, nuanțe și texturi.

Toate piesele intră într-un proces de curățare și degresare, iar mai apoi se va efectua operațiunea de vopsire, urmată de tratamentul termic ce va ajuta la obținerea unei rezistențe îndelungate la uzură și abraziune. 

Această metodă este utilizată pentru diverse aplicații industriale și este recomandată datorită durabilității, eficienței energetice și a unui finisaj uniform pe suprafețe.

Firma are în dotare și un aparat CNC Plasmă cu ajutorul căruia se poate debita tabla (cu o grosime cuprinsă între 2-30mm) după modelul dorit.

Cu ajutorul acestui utilaj sunt realizate produse precum: tălpi pentru stâlpi, panouri decorative metalice, canale, etc.

METALREX activează în domeniul vopsitoriei de peste 16 ani și în domeniul confecțiilor metalice de peste 7 ani. Pentru clienții care doresc să vadă cum evoluează proiectul, aceștia pot veni în hala METALREX din localitatea Câmpia Turzii, pe strada Abatorului nr. 12.

Specialiștii METALREX lucrează cu pasiune pentru industria fierului și cu responsabilitate pentru fiecare proiect, poziționându-se pe lista firmelor care se recomandă prin responsabilitate, perfecționism și promptitudine.

METALREX -Confecții metalice pe toată raza județului Cluj

Galerie fotografii METALREX - Confecții metalice Cluj

Servicii oferite de METALREX

Confecții metalice:

 • Garduri și porți;
 • Balustrade interioare și exterioare;
 • Scări metalice de interior și exterior;
 • Panouri decorative metalice;
 • Balcoane;
 • Copertine;
 • Scări metalice;
 • Mobilier de gădină (mese, scaune);

Vopsire cu pulbere în câmp electrostatic:

 • Curățarea și pregătirea suprafeței metalice pentru vopsire;
 • Încărcarea particulelor de vopsea prin aplicarea unei încărcări electrice pozitive;
 • Dirijarea particulelor de vopsea încărcate spre suprafața metalică prin intermediul unui câmp electric creat între pistolul de vopsit și obiectul de vopsit, care are o încărcare electrică negativă;
 • Depunerea particulelor de vopsea încărcate pe suprafața metalică, unde se lipesc și formează un strat uniform de vopsea;
 • Tratament termic pentru uscarea și fixarea stratului de vopsea aplicat (oferă o rezistență îndelungată la uzură și abraziune);

Debitare tablă cu plasmă CNC:

 • Realizare tălpi pentru stâlpi, panouri decorative metalice, canale, etc.

Contact METALREX S.R.L.

 • Telefon: 0749 068 981; 0754 257 964
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Abatorului nr. 12 județul Cluj, Câmpia Turzii

  FACEBOOK: Terra Color

 • Adresa WEB: https://metalrex.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti METALREX S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

METGLASS - Ferestre, uși, jaluzele și balustrade
31.08.2022
4629 vizualizari

METGLASS - Ferestre, uși, jaluzele și balustrade

METGLASS vine în ajutorul clienților care își doresc un plus de confort cu o varietate de ferestre Salamander din PVC, ferestre din aluminiu, sisteme de sticlă, sisteme de umbrire, uși de intrare, uși de garaj sau uși culisante, ferestre de mansardă,...
ALERAD CONSTRUCT - Amenajări interioare și exterioare, construcții civile și pavaje
13.09.2023
11643 vizualizari

ALERAD CONSTRUCT - Amenajări interioare și exterioare, construcții civile și pavaje

ALERAD CONSTRUCT activează de peste 15 ani în domeniul construcțiilor civile și industriale și oferă servicii de amenajări interioare și exterioare. Firma realizează numeroase tipuri de construcții industriale, printre care se numără hale, container...
EAST MAN - Balustrade - Scări - Copertine - Confecții metalice - Porți și garduri
03.06.2016
15949 vizualizari

EAST MAN - Balustrade - Scări - Copertine - Confecții metalice - Porți și garduri

Firma EAST MAN produce confecții metalice din inox pentru amenajări interioare și pentru dotarea magazinelor: structuri metalice pentru construcții, pergole, parasolare, balustrade inox, scări, porți și garduri, copertine, rotative și cai de ghidare....