Motoare electrice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de motoare electrice în Cluj.

5 firme
DIODOR - Produse electrice și aparataj electric, motoare electrice
13.11.2018
12248 vizitatori

DIODOR se ocupă cu importul și distribuția de echipamente electrice, motoare electrice, aparataj electric, dar și materiale electrice. Încă din anul 1993, anul în care am apărut pe piața românească, suntem îndreptați către nevoile și c..
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
30.07.2018
5006 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații echipamente industriale. De ce serviciile Special Energo Service? profesionalism și seriozitate în toate eta..
Pro Tehnic - Motoare electrice, reductoare și alte echipamente industriale
31.07.2017
4350 vizitatori

Pro Tehnic SRL este o companie specializată în distribuția de echipamente și accesorii industriale, o largă gamă de produse tehnice, fiind reprezentant pe piața din România a unor numeroși producători recunoscuți în întreaga lume pentru ..
VALEM-RULMENȚI - Curele trapezoidale, organe de asamblare, echipamente industriale
25.08.2015
6720 vizitatori

Înființată în anul 1992, societatea VALEM IMPORT EXPORT SRL are ca principal obiect de activitate comercializarea produselor industriale, în special RULMENȚI, atât românești cât și din import. VALEM-RULMENȚI comercializează de asemenea ..
UMEB - Proiectare, fabricare și comercializare motoare electrice și grupuri electrogene
30.04.2015
3625 vizitatori

Uzina de Mașini Electrice București - UMEB SA, livrează la nivel național și internațional motoare electrice și grupuri electrogene. Înființată în anul 1948, UMEB este o companie cu tradiție în producția și comercializarea de mașini e..