MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

actualizat la
10.11.2021
vizualizări
11227
5 voturi
status
actualizat

MUTANȚII este prima companie profesională de mutări din Cluj-Napoca care îți ia greutatea de a muta și transporta mobila, dar și celelalte lucruri din imobil pentru ca tu să te poți bucura de noul domiciliu.

Pe lângă servicii de mutări mobilă, echipa MUTANȚII pune la dispoziția clienților mutări de obiecte casnice sau echipamente din diferite domenii, mutări interne și internaționale, mutări de locuințe sau relocări, asigurând împachetarea bunurilor, transportul acestora și facilități de depozitare.

mutantii

Echipa Mutanții este formată din adevărați profesioniști în domeniul mutării, care oferă, prin fiecare serviciu, seriozitate, punctualitate, rapiditate și atenție, aplicate printr-o foarte bună organizare a activității. Stresul mutării poate fi diminuat substanțial apelând la servicii profesionale de mutare, iar personalul bine pregătit, materialele de primă calitate folosite, precum și tarifele practicate, fac ca oferta companiei Mutanții să fie de nerefuzat.

În plus, firma Mutanții deține un lift exterior cu ajutorul căruia se pot urca la etajele superioare ale unui imobil diverse materiale de construcții, obiecte sanitare, mobilier, jacuzzi sau chiar un ciubăr.

Cu peste 10.000 de mutări și relocări la activ în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Satu Mare, Iași, Baia Mare, dar și internațional în și din Ungaria, Italia, Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Elveția suntem pregătiți pentru noile provocări.

Spațiu pentru depozitarea mobilei în timpul renovării!

Compania Mutanții deține, de asemenea, spații de depozitare în localitatea Gilău – unul de 1800 m2, iar altul de 780 m2. În spațiul de 1800 m2 există boxe compartimentate de la care clientul poate primi o cheie, iar accesul la depozit se poate face în zilele de marți și joi, între orele 09 și 13, cu o programare anterioară.

Cum decurge totul?

1. Evaluarea
Un reprezentant al firmei se deplasează la adresa clientului și notează obiectele care trebuie mutate. Pe baza acestei evaluări, în maxim 48 de ore (de obicei în aceeași zi) se va trimite și oferta de preț.

2. Programarea
Se stabilește din timp, în funcție de disponibilitatea clientului și a echipei noastre.

3. Împachetarea
Împachetarea obiectelor de birotică și IT sau vesela de bucătărie poate fi făcută atât de echipa Mutanții, cât și de către client, dacă acesta dorește să reducă costurile. Corpurile mari precum paturi matrimoniale sau șifonierele cu mai mult de 2 uși vor fi demontate de personal, urmând a fi montate ulterior în noua locație. De asemenea, se pot pune la dispoziție cutii pentru împachetare, folie stretch și folie cu bule.

4. Mutarea
Încărcare, transport și descărcare. Pe timpul transportului, marfa este asigurată.

5. Plata
Se poate plăti în numerar, prin bancă sau trezorerie. Nu este nevoie de avans decât în cazul în care mutarea se face în afara țării.

Galerie fotografii MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

Contact Mutanții SRL

 • Telefon: 0727 240 356
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Câmpului, Nr. 101, Cluj-Napoca, jud. Cluj

  Telefon: 0727 240 356; 0746 089 696; +1 123 312 32 26

 • Adresa WEB: https://mutantii.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma Mutanții SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi Mutanții SRL, Tel: 0727 240 356

5 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti Mutanții SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional
22.10.2021
21118 vizualizari

MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

MEGAMUTĂRI are grijă să transporte obiectele personale la noua ta locuință! Compania asigură servicii profesionale de mutări, servicii complete de montaj mobilă, manipularea obiectelor, transportul, împachetarea și ambalarea acestora. Cu ajutorul fir...
MARIBLU SPEDITION - Transport marfă, transport confecții, mutări și relocări sedii firme
03.06.2021
4030 vizualizari

MARIBLU SPEDITION - Transport marfă, transport confecții, mutări și relocări sedii firme

MARIBLU SPEDITION oferă servicii de transport marfă la nivel național și efectuează mutări și relocări sedii firme, transport confecții, transport materiale de construcții sau transport mobilă. Compania oferă o gamă completă de servicii de transport,...
NIM GLOBAL LOGISTIC - Transport mărfuri - Mutări - Relocări
15.01.2016
3835 vizualizari

NIM GLOBAL LOGISTIC - Transport mărfuri - Mutări - Relocări

Compania NIM GLOBAL LOGISTIC a fost înființată în anul 2011 și este specializată în servicii personalizate de transport intern și internațional și logistică mărfuri. NIM Global Logistic - marfă transportată în siguranță oriunde în Europa! NIM Globa...