MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

actualizat la
16.11.2023
vizualizări
14687
6 voturi
status
actualizat

MUTANȚII este prima companie profesională de mutări din Cluj-Napoca, cu peste 10.000 de mutări efectuate, atât pe plan național cât și internațional.

Echipa își desfășoară activitatea atât în Cluj, cât și în Oradea și Baia Mare și se adresează persoanelor fizice și societăților.

Profesioniști în domeniul mutării, membrii echipei prestează fiecare serviciu cu seriozitate, punctualitate, rapiditate și atenție.

mutantiii

Pe lângă servicii de mutări mobilă, echipa pune la dispoziția clienților mutări de obiecte casnice sau echipamente din diferite domenii, mutări de locuințe sau relocări.

Împachetarea bunurilor este asigurată odată cu transportul acestora, iar facilitățile de depozitare includ spații de depozitare în localitatea Gilău – unul de 1800 m2, iar altul de 780 m2.

În spațiul de 1800 m2 există boxe compartimentate de la care clientul poate primi o cheie, iar accesul la depozit se poate face în zilele de marți și joi, între orele 09 și 13, cu o programare anterioară. 

La cerere, compania poate oferi și cutii mici sau mari, de dimensiuni 420 x 300 x 280 sau 600 x 400 x 400.

Firma deține un lift exterior (capacitate de încărcare a platformei până la 300 kg) cu ajutorul căruia se pot urca la etajele superioare ale unui imobil diverse materiale de construcții, obiecte sanitare, mobilier, jacuzzi sau chiar un ciubăr. După mutare, compania oferă și servicii de curățenie cu ajutorul unei firme specializate.

Mutări interne sau internaționale

Portofoliul de servicii cuprinde mutări și relocări în multe orașe din țară (Cluj-Napoca, București, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Satu Mare, Iași, Baia Mare).

Experiența de peste 15 ani în domeniul mutării, a făcut ca firma să-și extindă serviciile și în țări precum: Ungaria, Austria, Germania, Italia, Franța, Slovenia, Serbia, Belgia, Olanda, Anglia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Spania.

Cu ajutorul unor mașini pregătite special pentru mutări urmărite în timp real prin GPS și șoferi cu mulți ani de experiență în domeniu, MUTANȚII prestează serviciile în timp util, fără daune și mereu cu soluții potrivite pentru fiecare situație.

Pentru cei care adoră călătoriile și natura, echipa MUTANȚII vine cu soluția ideală de închiriere autorulotă. Spațiul este destinat pentru maxim 6 persoane/ 4 adulți și 2 copii.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta echipa la sediul din Gilău, de luni până vineri, între orele 9 și 17.

Buna organizare a activității, sistemele de depozitare eficiente și echipamentele de lucru sunt câteva dintre aspectele care plasează firma MUTANȚII în topul firmelor de încredere din domeniu.

Galerie fotografii MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

Cum decurge totul?

 • 1. Evaluarea - Un reprezentant al firmei se deplasează la adresa clientului și notează obiectele care trebuie mutate. Pe baza acestei evaluări, în maxim 48 de ore (de obicei în aceeași zi) se va trimite și oferta de preț.
 • 2. Programarea - Se stabilește din timp, în funcție de disponibilitatea clientului și a echipei noastre.
 • 3. Împachetarea - Împachetarea obiectelor de birotică și IT sau vesela de bucătărie poate fi făcută atât de echipa MUTANȚII, cât și de către client, dacă acesta dorește să reducă costurile. Corpurile mari precum paturi matrimoniale sau șifonierele cu mai mult de 2 uși vor fi demontate de personal, urmând a fi montate ulterior în noua locație. De asemenea, se pot pune la dispoziție cutii pentru împachetare, folie stretch și folie cu bule.
 • 4. Mutarea - Încărcare, transport și descărcare. Pe timpul transportului, marfa este asigurată.
 • 5. Plata - Se poate plăti în numerar, prin bancă sau trezorerie. Nu este nevoie de avans decât în cazul în care mutarea se face în afara țării.

Servicii oferite de MUTANȚII:

MUTĂRI:

 • Mutări mobilier și lucruri personale;
 • Relocări sedii;
 • Mutări cu rastel pentru geamuri termopan;
 • Utilaje și aparatură medicală cu macara specială;
 • Piane și pianine;
 • Debarasări locuințe;
 • Cutii și folii protectoare;
 • Mutări cu lift exterior;
 • Estimare gratuită;

DEPOZIT:

 • Depozitare mobilier și alte obiecte în depozit compartimentat în Gilău, județul Cluj;

CURĂȚENIE:

 • Curățenie după mutare cu firmă specializată;

AMENAJĂRI:

 • Amenajări birouri;
 • Compartimentări;
 • Mobiler birouri;
 • Proiecte;

Contact Mutanții SRL

 • Telefon: 0727 240 356
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Câmpului, nr. 101, Cluj-Napoca, județul Cluj

  Telefon: 0727 240 356; 0746 089 696; 0748 14 03 56; +1 123 312 32 26

  Oradea: 0738 130 020

  Ne găsiți și pe FACEBOOK: Mutantii

 • Adresa WEB: https://mutantii.ro/
6 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti Mutanții SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SPRINTMOVE RELOCATION - Mutări naționale și internaționale, transport mobilă, relocări sedii firme
11.09.2023
687 vizualizari

SPRINTMOVE RELOCATION - Mutări naționale și internaționale, transport mobilă, relocări sedii firme

SprintMove Relocation prestează servicii de transport mobilă, relocări firme - sedii  și mutări internaționale. Serviciile sunt prestate  la standarde europene și se adresează persoanelor fizice sau juridice. Firma deține peste 15 ani de activitate ...
MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional
15.02.2024
23463 vizualizari

MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

MEGAMUTĂRI prestează servicii profesionale de mutări interne și externe, mutări rezidenţiale, relocări birou, mutări speciale, împachetare, ambalare, manipulare, transport și montaj mobilă, obiecte personale, închiriere dube și remorci pentru transpo...
NIM GLOBAL LOGISTIC - Transport mărfuri - Mutări - Relocări
15.01.2016
5291 vizualizari

NIM GLOBAL LOGISTIC - Transport mărfuri - Mutări - Relocări

Compania NIM GLOBAL LOGISTIC a fost înființată în anul 2011 și este specializată în servicii personalizate de transport intern și internațional și logistică mărfuri. NIM Global Logistic - marfă transportată în siguranță oriunde în Europa! NIM Globa...