NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin

NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin

actualizat la
19.05.2023
vizualizări
18025
3 voturi
status
actualizat

NATURAL STONE comercializează de peste 10 ani piatră naturală decorativă precum: calcar, travertin, andezit, quartzit și stil mediteranean.

116583181 2950687151726911 205807937008148477 n

Firma pune la dispoziția clienților toate tipurile de piatră naturală necesare, de la piatră decorativă și piatră cubică gri, până la piatră naturală tăiată fasonată și nu numai.

De asemenea, catalogul NATURAL STONE cuprinde și modele de:

 • fântâni, cișmele sau lămpi din piatră, grătare de grădină din ciment, mobilier pentru grădină (mese, scaune), jardiniere, stone panel sau statuete.

Disponibilă în numeroase forme, culori și finisaje, piatra naturală decorativă este ideală pentru amenajări interioare și exterioare, placarea pereților, gardurilor, soclurilor, aleilor sau pardoselilor, precum și pentru amenajarea spațiilor verzi.

Amenajările cu piatră decorativă naturală prezintă o serie de avantaje:

 • sunt o soluție durabilă și modernă;
 • piatra este disponibilă în diverse forme, culori și finisări (ceea ce presupune mai multe stiluri de decor);
 • costurile de întreținere sunt scăzute;
 • raportul densitate-rezistență la îngheț sau dezgheț este unul excelent;

Firma NATURAL STONE își diversifică constant paleta de produse și comercializează atât piatră naturală din țară, cât și piatră din import, iar transportul tuturor produselor din piatră naturală sau metal poate fi asigurat cu mașinile din dotare.


Ce reprezintă fiecare tip de piatră naturală decorativă?

ANDEZIT - o piatră foarte sigură și rezistentă în timp (mai rezistentă decât pavajele sau placajele din ciment). Poate fi folosit pentru construcții și decorațiuni. Firma NATURAL STONE vă oferă piatră andezit în diverse variațiuni de culori, disponibilă în diferite grosimi.

CALCAR - piatră cu duritate mai mică, de culoare galbenă, cu grosime între 1 și 5 cm. Pentru pavaj, firma NATURAL STONE recomandă calcarul de 2-4 cm grosime. Indiferent unde este montat, calcarul necesită lăcuire, utilizând un lac special pentru piatră, care conferă o rezistență mai mare în timp.

PIATRĂ PENTRU DECORAȚIUNI - granule romboedrice și cristalizate de diverse mărimi, cu aplicabilitate în decorațiuni exterioare și interioare, aranjamente estetice uscate și subacvatice, ghivece, alei, grădini, piscine

QUARTZIT - piatră foarte rezistentă, utilizată la: placări de socluri, fațade, garduri, alei pietonale, terase, fântâni arteziene, amenajări interioare. Oferta NATURAL STONE cuprinde Quarzit: Maro, Metalic, Gălbui, Verde, Ochi de Tigru și Galben.

PIATRĂ NATURALĂ STIL MEDITERANEAN - piatră folosită pentru pavaj și pentru placaj, care se găsește în forme neregulate. NATURAL STONE dispunem de trei culori ale acestui tip de piatră: verde, gri-închis și galben-gri.

PIATRĂ NATURALĂ TĂIATĂ FASONATĂ - piatră de culoare crem, cu o rezistență înaltă, care oferă grădinilor un aspect rustic. Poate fi folosită atât la placaj, cât și la pavaj, iar la NATURAL STONE aceasta poate fi regăsită tăiată sau în forme neregulate.

TRAVERTIN - piatră care se regăsește într-o varietate extinsă de culori și nuanțe, fiind des folosită în domeniul placajelor interioare si exterioare. De asemenea, aceasta poate avea diverse finisaje: lucios, mat, periat, antichizat, buciardat.

Pentru gama completă de produse din piatră naturală, accesați piatracioplita.ro.

Galerie fotografii NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin

Produse oferite de NATURAL STONE:

 • Pervaze și glafuri la comandă;
 • Cișmele, vase și fântâni;
 • Garduri, delimitatoare grădină;
 • Grătare din ciment;
 • Jardiniere;
 • Lămpi și lampadare;
 • Mobilier de grădină și terasă;
 • Piatră naturală Travertin;
 • Piatră naturală Andezit;
 • Piatră naturală Calcar;
 • Piatră naturală Quartzit;
 • Piatră naturală Stil Mediteranean;
 • Piatră decorativă grădină;
 • Stone Panel;
 • Turbă și substraturi;

Contact WELMARK SRL

 • Telefon: 0742 988 940
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Filiala 1: Oşorhei, nr. 365 (iesirea spre Cluj pe partea stanga, drumul E 60), judeţul Bihor

  Telefon: 0742-016.811/ 0740-818.427

  Filiala 2: Calea Turzii, după sensul giratoriu spre Făget

  Telefon: 0742-988.940/ 0742-016.811

  FACEBOOK: Natural Stone S.R.L.

 • Adresa WEB: https://piatracioplita.ro/
3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti WELMARK SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SLATE DESIGN - Placaje din piatră naturală, adezivi, tratamente și soluții de curățare pentru piatră naturală și artificială
01.09.2023
12829 vizualizari

SLATE DESIGN - Placaje din piatră naturală, adezivi, tratamente și soluții de curățare pentru piatră naturală și artificială

SLATE DESIGN activează pe piața materialelor de construcții și oferă o gamă diversificată de placaje din piatră obținute prin desfacerea straturilor de piatră naturală de ardezie, calcar și gresie. Ideale pentru placări interioare și exterioare, p...
PROCEMA PERLIT - Materiale de construcții și horticultură pe bază de perlit expandat
02.11.2023
6697 vizualizari

PROCEMA PERLIT - Materiale de construcții și horticultură pe bază de perlit expandat

PROCEMA PERLIT produce perlit expandat pentru sisteme de izolații termice și izolații fonice. Produsele pot fi utilizate în domenii precum construcții, criogenie, depoluare, filtrare, horticultură sau refractare. Societatea deține o experiență de pe...
BAZALT TRANSILVANIA - Amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala
26.06.2014
11825 vizualizari

BAZALT TRANSILVANIA - Amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala

Compania BAZALT TRANSILVANIA are ca principal obiect de activitate lucrări de amenajări interioare și exterioare cu piatră naturală și material compozit de cea mai bună calitate într-o varietate de culori. Personalul cu vastă experiență în domeniu vă...