NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin

NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin

actualizat la
18.05.2022
vizualizări
14910
3 voturi
status
actualizat

Firma NATURAL STONE comercializează piatră naturală decorativă precum: calcar, travertin, andezit, quartzit și stil mediteranean. Aceasta pune la dispoziția clienților și a celor pasionați de amenajări toate tipurile de piatră naturală necesare, de la piatră decorativă și piatră cubică gri, până la piatră naturală tăiată fasonată și nu numai.

natural stone 2De asemenea, catalogul Natural Stone cuprinde și modele de fântâni, cișmele sau lămpi din piatră, grătare de grădină din ciment, mobilier pentru grădină (mese, scaune), jardiniere, stone panel sau statuete.

Disponibilă în numeroase forme, culori și finisaje, piatra naturală decorativă este ideală pentru amenajări interioare și exterioare, placarea pereților, gardurilor, soclurilor, aleilor sau pardoselilor, precum și pentru amenajarea spațiilor verzi.

Amenajările cu piatră decorativă naturală prezintă o serie de avantaje: sunt o soluție durabilă și modernă, piatra este disponibilă în diverse forme, culori și finisări (ceea ce presupune mai multe stiluri de decor), costurile de întreținere sunt scăzute, iar raportul densitate-rezistență la îngheț sau dezgheț este unul excelent.

Firma Natural Stone își diversifică constant paleta de produse și comercializează atât piatră naturală din țară, cât și piatră din import, iar transportul tuturor produselor din piatră naturală sau metal poate fi asigurat cu mașinile din dotare.


Ce reprezintă fiecare tip de piatră naturală decorativă?

ANDEZIT - o piatră foarte sigură și rezistentă în timp (mai rezistentă decât pavajele sau placajele din ciment). Poate fi folosit pentru construcții și decorațiuni. Firma Natural Stone vă oferă piatra andezit în diverse variațiuni de culori, disponibilă în diferite grosimi.

CALCAR - piatră cu duritate mai mică, de culoare galbenă, cu grosime între 1 și 5 cm. Pentru pavaj, firma Natural Stone recomandă calcarul de 2-4 cm grosime. Indiferent unde este montat, calcarul necesită lăcuire, utilizând un lac special pentru piatră, care conferă o rezistență mai mare în timp.

PIATRĂ PENTRU DECORAȚIUNI - granule romboedrice și cristalizate de diverse mărimi, cu aplicabilitate în decorațiuni exterioare și interioare, aranjamente estetice uscate și subacvatice, ghivece, alei, grădini, piscine

QUARTZIT - piatră foarte rezistentă, utilizată la: placări de socluri, fațade, garduri, alei pietonale, terase, fântâni arteziene, amenajări interioare. Oferta Natural Stone cuprinde Quarzit: Maro, Metalic, Gălbui, Verde, Ochi de Tigru și Galben.

PIATRĂ NATURALĂ STIL MEDITERANEAN - piatră folosită pentru pavaj și pentru placaj, care se găsește în forme neregulate. Natural Stone dispunem de trei culori ale acestui tip de piatră: verde, gri-închis și galben-gri.

PIATRĂ NATURALĂ TĂIATĂ FASONATĂ - piatră de culoare crem, cu o rezistență înaltă, care oferă grădinilor un aspect rustic. Poate fi folosită atât la placaj, cât și la pavaj, iar la Natural Stone aceasta poate fi regăsită tăiată sau în forme neregulate.

TRAVERTIN - piatră care se regăsește într-o varietate extinsă de culori și nuanțe, fiind des folosită în domeniul placajelor interioare si exterioare. De asemenea, aceasta poate avea diverse finisaje: lucios, mat, periat, antichizat, buciardat.

Pentru gama completă de produse din piatră naturală, accesați piatracioplita.ro.

Galerie fotografii NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin

Contact WELMARK SRL

 • Telefon: 0742 988 940
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Filiala 1: Oşorhei, Nr.365 (iesirea spre Cluj pe partea stanga, drumul E 60), judeţul Bihor
  Telefon: 0742-016.811/ 0740-818.427

  Filiala 2: Calea Turzii, după sensul giratoriu spre Făget
  Telefon: 0742-988.940/ 0742-016.811

 • Adresa WEB: https://piatracioplita.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma WELMARK SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi WELMARK SRL, Tel: 0742 988 940

3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti WELMARK SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

TEHNIC POOL COMPANY - Piscine - Bazine cu hidromasaj - Întreținere pisicine
04.11.2016
4646 vizualizari

TEHNIC POOL COMPANY - Piscine - Bazine cu hidromasaj - Întreținere pisicine

TEHNIC POOL COMPANY Cluj este o companie specializată în realizarea de piscine interioare și exterioare din beton armat sau beton torcretat, finisate cu mozaic vitoceramic sau liner PVC și bazine cu hidromasaj. Echipa Tehnic Pool Company are experie...
DEXION - Sisteme de depozitare, rafturi pentru paleți, rafturi metalice
06.09.2021
10345 vizualizari

DEXION - Sisteme de depozitare, rafturi pentru paleți, rafturi metalice

DEXION furnizează soluții logistice pentru depozite, punând la dispoziția clienților rafturi clasice sau soluții de stocare complet automatizate. Compania deține 7 unități de producție la nivel internațional, în Germania, România, Rusia, Finlanda, Su...
SPLENDID - Pereți cortină, placări fațade, amenajări interioare și exterioare
07.07.2021
8243 vizualizari

SPLENDID - Pereți cortină, placări fațade, amenajări interioare și exterioare

SPLENDID oferă servicii de specialitate în realizarea lucrărilor de construcții-montaj pentru pereți cortină, fațade ventilate, ferestre și uși din profile aluminiu și PVC, compartimentări cu sticlă securizată, confecții metalice din fier forjat (gar...