NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin

NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin

actualizat la
18.05.2021
vizualizări
14104
3 voturi
status
actualizat

Firma NATURAL STONE comercializează piatră naturală decorativă precum: calcar, travertin, andezit, quartzit și stil mediteranean. Aceasta pune la dispoziția clienților și a celor pasionați de amenajări toate tipurile de piatră naturală necesare, de la piatră decorativă și piatră cubică gri, până la piatră naturală tăiată fasonată și nu numai. De asemenea, catalogul Natural Stone cuprinde și modele de fântâni, cișmele sau lămpi din piatră, grătare de grădină din ciment, mobilier pentru grădină (mese, scaune), jardiniere, stone panel sau statuete.

NATURAL STONE - piatră naturală decorativă de calitate

natural stone
Disponibilă în numeroase forme, culori și finisaje, piatra naturală decorativă este ideală pentru amenajări interioare și exterioare, placarea pereților, gardurilor, soclurilor, aleilor sau pardoselilor, precum și pentru amenajarea spațiilor verzi.


Ce reprezintă fiecare tip de piatră naturală decorativă?

ANDEZIT - o piatră foarte sigură și rezistentă în timp (mai rezistentă decât pavajele sau placajele din ciment). Poate fi folosit pentru construcții și decorațiuni. Firma Natural Stone vă oferă piatra andezit în diverse variațiuni de culori, disponibilă în diferite grosimi.

CALCAR - piatră cu duritate mai mică, de culoare galbenă, cu grosime între 1 și 5 cm. Pentru pavaj, firma Natural Stone recomandă calcarul de 2-4 cm grosime. Indiferent unde este montat, calcarul necesită lăcuire, utilizând un lac special pentru piatră, care conferă o rezistență mai mare în timp.

PIATRĂ PENTRU DECORAȚIUNI - granule romboedrice și cristalizate de diverse mărimi, cu aplicabilitate în decorațiuni exterioare și interioare, aranjamente estetice uscate și subacvatice, ghivece, alei, grădini, piscine.

QUARTZIT - piatră foarte rezistentă, utilizată la: placări de socluri, fațade, garduri, alei pietonale, terase, fântâni arteziene, amenajări interioare. Oferta Natural Stone cuprinde Quarzit: Maro, Metalic, Gălbui, Verde, Ochi de Tigru și Galben.

PIATRĂ NATURALĂ STIL MEDITERANEAN - piatră folosită pentru pavaj și pentru placaj, care se găsește în forme neregulate. Natural Stone dispunem de trei culori ale acestui tip de piatră: verde, gri-închis și galben-gri.

PIATRĂ NATURALĂ TĂIATĂ FASONATĂ - piatră de culoare crem, cu o rezistență înaltă, care oferă grădinilor un aspect rustic. Poate fi folosită atât la placaj, cât și la pavaj, iar la Natural Stone aceasta poate fi regăsită tăiată sau în forme neregulate.

TRAVERTIN - piatră care se regăsește într-o varietate extinsă de culori și nuanțe, fiind des folosită în domeniul placajelor interioare si exterioare. De asemenea, aceasta poate avea diverse finisaje: lucios, mat, periat, antichizat, buciardat.


Produse din piatră naturală pentru amenajări inedite

Amenajările cu piatră decorativă naturală prezintă o serie de avantaje: sunt o soluție durabilă și modernă, piatra este disponibilă în diverse forme, culori și finisări (ceea ce presupune mai multe stiluri de decor), costurile de întreținere sunt scăzute, iar raportul densitate-rezistență la îngheț sau dezgheț este unul excelent.
Firma Natural Stone își diversifică constant paleta de produse și comercializează atât piatră naturală din țară, cât și piatră din import, iar transportul tuturor produselor din piatră naturală sau metal poate fi asigurat cu mașinile din dotare.

Pentru gama completă de produse din piatră naturală, accesați piatracioplita.ro.

Galerie fotografii NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin

Contact WELMARK SRL

 • Telefon: 0742 988 940
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Filiala 1: Oşorhei, Nr.365 (iesirea spre Cluj pe partea stanga, drumul E 60), judeţul Bihor
  Telefon: 0742-016.811 / 0740-818.427

  Filiala 2: Calea Turzii, după sensul giratoriu spre Făget
  Telefon: 0742-988.940 / 0742-016.811

   

 • Adresa WEB: https://piatracioplita.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma WELMARK SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi WELMARK SRL, Tel: 0742 988 940

3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti WELMARK SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

TURNĂTORIA METALUL - Producător de mobilier urban și piese turnate din fontă, oțel, bronz sau aluminiu
25.06.2020
8897 vizualizari

TURNĂTORIA METALUL - Producător de mobilier urban și piese turnate din fontă, oțel, bronz sau aluminiu

TURNĂTORIA METALUL realizează la comandă mobilier urban, diverse obiecte personalizate și piese din fontă, oțel, bronz și aluminiu. Aceasta este o companie românească ce oferă servicii complete pentru orice presupune obiecte turnate. Înființată în a...
ELECTROMECANICA - Confecții metalice, scări, balustrade, mobilier grădină, porți și garduri
22.01.2021
13546 vizualizari

ELECTROMECANICA - Confecții metalice, scări, balustrade, mobilier grădină, porți și garduri

ELECTROMECANICA se ocupă cu execuția de confecții metalice, confecții fier forjat, servicii de bobinaj și fotoceramice. Firma a luat naștere la data de 1 noiembrie 1959 și este membru al sistemului Cooperației Meșteșugărești din România (ANCOM-UCECOM...
PARCHET MASIV CLUJ - Parchet din lemn masiv și stratificat, scări de interior din lemn masiv și stratificat
25.01.2021
10450 vizualizari

PARCHET MASIV CLUJ - Parchet din lemn masiv și stratificat, scări de interior din lemn masiv și stratificat

PARCHET MASIV CLUJ comercializează game diverse de parchet, dar și accesorii și produse pentru finisaje precum: praguri, pervaze, lacuri, uleiuri, baițuri. La noi poți găsi o varietate de modele de parchet masiv, parchet stratificat, parchet de exter...