NORDUM RESIDENCE - Ansamblu Rezidențial Cluj-Napoca

NORDUM RESIDENCE - Ansamblu Rezidențial Cluj-Napoca

actualizat la
18.12.2018
vizualizări
2659
10 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2018. Dacă dețineți această firmă click aici.

Ansamblul rezidențial NORDUM RESIDENCE vă prezintă 153 de apartamente noi cu 1, 2, 3 sau 4 camere pregătite de arhitecți în cele mai mici detalii și la prețuri accesibile. Acesta se află în cartierul Mărăști, pe strada Cosașilor nr 3-7, la doar câteva minute distanță de centrul orașului, și este înconjurat de numeroase puncte de interes, precum: mijloace de transport în comun, magazine si supermarket, școli și grădinițe, spitale și farmacii, baze sportive, parcuri și zone verzi.

logo2Ansamblul se remarcă în domeniul imobiliar prin arhitectura contemporană, spațiul interior optimizat, terasele generoase, curtea interioară cu spațiu verde amenajat, locul de joacă pentru copii și nu numai. La NORDUM RESIDENCE găsești casa potrivită pentru tine și cei dragi! Aici ai parte de parking subteran, spații comerciale la parter și acces securizat, la care se adaugă și o priveliște deosebită.

Echipa a avut grijă să folosească doar materiale de calitate, durabile și a pus la punct fiecare detaliu în parte. Astfel, responsabilitatea noilor proprietari este doar cea de a se bucura de spațiul în care locuiesc. Dacă încă nu sunteți siguri care apartament vi se potrivește, aflați că echipa de vânzări se dedică să vă ajute la luarea acestei decizie.

NORDUM RESIDENCE = CALITATE și CONFORT pentru tine și familia ta!      

NORDUM RESIDENCE a pregătit 153 apartamente construite să ofere un maxim de confort și funcționalitate. Acestea se predau semifinisate și includ finisaje și dotări precum: instalații termice, electrice și sanitare executate și trase la poziție; pereți gletuiți cu un singur strat de glet; șapă; centrală termică proprie și calorifere montate; tâmplărie PVC tripan; ușă metalică antiefracție; interfon; balcoane și terase finisate.

De asemenea, spațiile comune ale ansamblului sunt complet amenajate și includ: locuri de parcare în parkingul subteran, acces securizat în clădire, spații comerciale la parter, spațiu verde amenajat cu loc de joacă pentru copii în curtea interioară, 3 accese în cele 3 scări, 3 lifturi care coboară până în zona de parking subteran.

Galerie fotografii nordum residence - ansamblu rezidențial cluj-napoca

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2018. Dacă dețineți această firmă click aici.

nordum-residence

Contact NORDUM RESIDENCE

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2018. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

JUNIOR RESIDENCE - apartamente noi în Mărăști, Cluj
13.05.2020
4921 vizualizari

JUNIOR RESIDENCE - apartamente noi în Mărăști, Cluj

JUNIOR RESIDENCE este un ansamblu de apartamente, construit în cartierul Mărăști, care se remarcă prin zona deosebită în care este amplasat, dar și datorită numeroaselor avantaje pe care le prezintă. Aflat la intersecția dintre str. Sobarilor și str ...