NORDUM RESIDENCE - Ansamblu Rezidențial Cluj-Napoca

NORDUM RESIDENCE - Ansamblu Rezidențial Cluj-Napoca

actualizat la
18.12.2018
vizualizări
1768
10 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2018. Dacă dețineți această firmă click aici.

Ansamblul rezidențial NORDUM RESIDENCE vă prezintă 153 de apartamente noi cu 1, 2, 3 sau 4 camere pregătite de arhitecți în cele mai mici detalii și la prețuri accesibile. Acesta se află în cartierul Mărăști, pe strada Cosașilor nr 3-7, la doar câteva minute distanță de centrul orașului, și este înconjurat de numeroase puncte de interes, precum: mijloace de transport în comun, magazine si supermarket, școli și grădinițe, spitale și farmacii, baze sportive, parcuri și zone verzi.

logo2Ansamblul se remarcă în domeniul imobiliar prin arhitectura contemporană, spațiul interior optimizat, terasele generoase, curtea interioară cu spațiu verde amenajat, locul de joacă pentru copii și nu numai. La NORDUM RESIDENCE găsești casa potrivită pentru tine și cei dragi! Aici ai parte de parking subteran, spații comerciale la parter și acces securizat, la care se adaugă și o priveliște deosebită.

Echipa a avut grijă să folosească doar materiale de calitate, durabile și a pus la punct fiecare detaliu în parte. Astfel, responsabilitatea noilor proprietari este doar cea de a se bucura de spațiul în care locuiesc. Dacă încă nu sunteți siguri care apartament vi se potrivește, aflați că echipa de vânzări se dedică să vă ajute la luarea acestei decizie.

NORDUM RESIDENCE = CALITATE și CONFORT pentru tine și familia ta!      

NORDUM RESIDENCE a pregătit 153 apartamente construite să ofere un maxim de confort și funcționalitate. Acestea se predau semifinisate și includ finisaje și dotări precum: instalații termice, electrice și sanitare executate și trase la poziție; pereți gletuiți cu un singur strat de glet; șapă; centrală termică proprie și calorifere montate; tâmplărie PVC tripan; ușă metalică antiefracție; interfon; balcoane și terase finisate.

De asemenea, spațiile comune ale ansamblului sunt complet amenajate și includ: locuri de parcare în parkingul subteran, acces securizat în clădire, spații comerciale la parter, spațiu verde amenajat cu loc de joacă pentru copii în curtea interioară, 3 accese în cele 3 scări, 3 lifturi care coboară până în zona de parking subteran.

Galerie fotografii nordum residence - ansamblu rezidențial cluj-napoca

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2018. Dacă dețineți această firmă click aici.

nordum-residence

Contact NORDUM RESIDENCE

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2018. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

GRAND PARK RESIDENCE  - 900 de apartamente noi într-o zonă deosebită din Cluj-Napoca
09.01.2019
4752 vizualizari

GRAND PARK RESIDENCE - 900 de apartamente noi într-o zonă deosebită din Cluj-Napoca

GRAND PARK RESIDENCE vă prezintă un ansamblu rezidențial localizat în una dintre cele mai atractive zone ale orașului Cluj-Napoca, cartierul Gheorgheni, în apropierea mall-ului Iulius și a celui mai mare parc sportiv și de agrement, parcul Cartodrom....
CLAR RESIDENCE PARK - Ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca
26.09.2018
1854 vizualizari

CLAR RESIDENCE PARK - Ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca

Ansamblul rezidențial CLAR RESIDENCE PARK situat pe strada Mihai Românu din Cluj-Napoca vă prezintă un portofoliu de apartamente noi, perfecte pentru cupluri, familii și persoanele care își doresc un spațiu cu terasă, pentru a petrece plăcut timpul l...
GRAND PARK SUD RESIDENCE - Un nou ansamblu rezidențial în Bună Ziua, Cluj-Napoca
06.01.2020
468 vizualizari

GRAND PARK SUD RESIDENCE - Un nou ansamblu rezidențial în Bună Ziua, Cluj-Napoca

GRAND PARK SUD RESIDENCE este un nou ansamblu rezidențial marca Grand Park care se dezvoltă în zona Bună Ziua, Cluj-Napoca. Acesta se defășoară pe o suprafață de peste 10.000 mp și cuprinde 8 imobile cu apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere care vin la...