Parcuri fotovoltaice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau instalarea de parcuri fotovoltaice în Cluj.

6 firme
KARON - Încălzire pardoseală, panouri radiante și degivrare
20.07.2018
1489 vizitatori

Pentru soluții de încălzire electrice și soluții fotovoltaice firma KARON vă stă la dispoziție cu: sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini, sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid, cabluri electrice pentru..
UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă
18.07.2018
583 vizitatori

UNICMAR NEW ENERGY oferă soluții în energiile regenerabile și alternative, sisteme energoeficiente, soluții pentru generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă. Firma reprezintă partenerul tău de încredere în apr..
ENERGY FRIENDLY SOLUTIONS - Panouri solare fotovoltaice, instalații hibrid, micro-hidrocentrale și turbine eoliene
04.06.2018
420 vizitatori

ENERGY FRIENDLY SOLUTIONS (EFS) este o companie din Cluj-Napoca ce activează în domeniul instalațiilor electrice bazate pe energii regenerabile asigurând: panouri solare fotovoltaice, turbine eoliene, micro-hidrocentrale și încărcare a mașini..
ELECTRO TERMINAL CDS - Montaj panouri fotovoltaice - Invertoare de curent
10.05.2016
2149 vizitatori

Firma ELECTRO TERMINAL CDS oferă servicii de implementare și mentenanță a sistemelor de generare a energiei electrice (panouri fotovoltaice și invertoare de curent), atât în România, cât și în străinătate (Germania, Austria, Elveția, It..
MO.BO SOLAR ENERGY - Instalare panouri fotovoltaice - Parcuri fotovoltaice
09.10.2015
4349 vizitatori

Compania MO.BO SOLAR ENERGY folosește energia solară în aplicații casnice și industriale și proiectează instalații bazate pe energie regenerabilă, fiind specializată în comercializarea și instalarea de panouri fotovoltaice și în realiza..
GREENCELLS ENERGY - Energie ecologică prin panouri fotovoltaice!
18.11.2014
10252 vizitatori

GREENCELLS ENERGY aduce energia solară de partea ta! Energia solară este o importantă sursă de energie regenerabilă și poate fi captată și valorizată pentru a genera atât căldură cât și electricitate. Concentrându-se pe capacitatea ..