Parcuri fotovoltaice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau instalarea de parcuri fotovoltaice în Cluj.

6 firme
KARON - Încălzire pardoseală, panouri radiante și degivrare
04.07.2017
641 vizitatori

Pentru soluții de încălzire electrice și soluții fotovoltaice firma KARON vă stă la dispoziție cu: sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini, sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid, cabluri electrice pentru..
HausEnergy - sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1154 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme tehnic..
Luca Prest - Proiectare și execuție construcții civile și industriale, parcuri eoliene, închiriere utilaje
20.01.2017
4728 vizitatori

Compania Luca Prest SRL oferă o gamă variată de servicii, pornind de la construcții civile, industriale, speciale, execuție parcuri eoliene și proiectare, până la închiriere utilaje și antreprenoriat general.Firma de construcții Luca Prest..
ELECTRO TERMINAL CDS - Montaj panouri fotovoltaice - Invertoare de curent
10.05.2016
1672 vizitatori

Firma ELECTRO TERMINAL CDS oferă servicii de implementare și mentenanță a sistemelor de generare a energiei electrice (panouri fotovoltaice și invertoare de curent), atât în România, cât și în străinătate (Germania, Austria, Elveția, It..
MO.BO SOLAR ENERGY - Instalare panouri fotovoltaice - Parcuri fotovoltaice
09.10.2015
3867 vizitatori

Compania MO.BO SOLAR ENERGY folosește energia solară în aplicații casnice și industriale și proiectează instalații bazate pe energie regenerabilă, fiind specializată în comercializarea și instalarea de panouri fotovoltaice și în realiza..
GREENCELLS ENERGY - Energie ecologică prin panouri fotovoltaice!
18.11.2014
9087 vizitatori

GREENCELLS ENERGY aduce energia solară de partea ta! Energia solară este o importantă sursă de energie regenerabilă și poate fi captată și valorizată pentru a genera atât căldură cât și electricitate. Concentrându-se pe capacitatea ..