GREENCELLS ENERGY - Energie ecologică prin panouri fotovoltaice!

GREENCELLS ENERGY - Energie ecologică prin panouri fotovoltaice!

actualizat la
18.11.2014
vizualizări
15636
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2014. Dacă dețineți această firmă click aici.
GREENCELLS ENERGY aduce energia solară de partea ta!


Energia solară este o importantă sursă de energie regenerabilă și poate fi captată și valorizată pentru a genera atât căldură cât și electricitate. Concentrându-se pe capacitatea soarelui de a genera electricitate, compania GREENCELLS ENERGY din Cluj-Napoca s-a specializat în construirea de instalații fotovoltaice pe arii geografice extinse. Parte a companiei mamă GreenCells Gmbh din Germania, GREENCELLS ENERGY a cunoscut o puternică ascensiune în ultimii 4 ani de activitate și se ocupă în prezent de construirea și întreținerea centralelor electrice solare, urmând atent fiecare pas din procesul de execuție: de la planificare, până la montare și exploatarea fiabilă.

GREENCELLS ENERGY dă dovadă de înaltă eficiență în realizarea de parcuri fotovoltaice în câmp liber sau pe acoperișuri, instalații solare moderne, sisteme tracker și oferă gama completă de servicii pentru realizarea acestora: consultanță, planificare, expertize, măsurători, fundații - LA NIVEL INTERNAȚIONAL!

green-cells-parcuri-fotovoltaice


Până în prezent, GREENCELLS ENERGY a racordat la rețea panouri fotovoltaice cu putere instalată de peste 800 de megawați, pentru câțiva dintre marii dezvoltători de proiecte.

Compania Greencells este prezentă pe plan european și, alături de sediul central din Saarbrücken, locațiile din Senftenberg şi Berlin (GERMANIA), deţine sucursale în Italia şi România. Sucursala din ROMÂNIA este reprezentată de GREEN CELLS ENERGY SRL, cu sediul în CLUJ-NAPOCA.
Seriozitatea și profesionalismul companiei se reflectă și în cifra de afaceri, care, din 2011 până în 2013 s-a triplat: de la 1.507.523 RON la 4.614.106 RON! Profitul net a atins în 2013 pragul de 110.119 RON, iar colectivul inițial de 5 angajați a crescut în 2013 la 91 și continuă să crească datorită numărului mare de proiecte executate.

PREOCUPARE ȘI APRECIERE FAȚĂ DE ANGAJAȚI!


Personalul GREENCELLS ENERGY beneficiază de condiții optime de muncă: masa de 3 ori /zi , cazare în condiții foarte bune, transport și echipament din partea firmei, pentru a funcționa la potențial maxim și a duce la bun sfârșit orice proiect. Este de o majoră importanță aprecierea și preocuparea față de angajații firmei. Experiența în domeniul instalării panourilor fotovoltaice și pregătirea temeinică a echipelor de angajați asigură finalizarea cu succes a oricărui proiect, indiferent de complexitate sau impedimente de natură tehnică.

Ne găsiți și pe paginile de facebook-logo GREENCELLS ENERGY și GREENCELLS ENERGY SRL!

Galerie fotografii greencells energy - energie ecologică prin panouri fotovoltaice!

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2014. Dacă dețineți această firmă click aici.

Produse oferite de GREENCELLS ENERGY

INSTALAŢII CU MONTARE ÎN CÂMP LIBER

Pentru firme, agricultori, investitori privați sau comune, parcurile fotovoltaice de diferite dimensiuni, in funcție de producție și necesarul de energie sunt o soluție ecologică, eficientă și avantajoasă din punct de vedere al costurilor! Acestea pot fi montate pe terenuri agricole, locaţii industriale dezafectate, zone comerciale neutilizate, gropi de deşeuri etc.

INSTALAŢII CU MONTARE PE ACOPERIŞ

GREENCELLS ENERGY realizează de asemenea și instalații fotovoltaice cu montare pe acoperiș, indiferent că e vorba de locuințe individuale, clădiri agricole, publice, spații comerciale sau hale industriale. Compania este alături de client și oferă consultanță în toate etapele de realizare ale proiectului fotovoltaic.

SISTEME TRACKER

Aceste sisteme sunt orientate după soare prin rotație după o sigură axa sau chiar două. În funcţie de locaţie, se obţine cu până la 30 % mai multă energie! GREENCELLS ENERGY oferă clienților posibilitatea de a alege produsele adecvate variante de sisteme tracker în funcție de locație, latitudine, topografie şi vegetaţie.

Servicii oferite de GREENCELLS ENERGY

 • PRIMA CONSULTANŢĂ - GRATUITĂ!
Primul pas spre o planificare metodică în care sunt oferite informații despre procedura complexa pe care o implică o investiție în domeniul energiilor regenerabile
 • CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE
GREENCELLS ENERGY este alături de persoanele cu putere de decizie, companii și instituții publice la controlarea proceselor de planificare din domeniul instalațiilor fotovoltaice. Experiența în domeniu și pregătirea profesională a personalului GREENCELLS ENERGY face diferența în momentele decisive și ajută la definirea unui model de afaceri de succes adaptat la condițiile naționale și locale.
 • EXPERTIZE
Expertiza terenului de construcție, indiferent că este vorba de un sistem tracker sau un parc fotovoltaic în câmp liber. În această fază este găsită împreună cu clientul varianta corectă a fundației - doar cu o fundație corectă instalația rezistă oricărei furtuni.
 • PLANIFICARE
Odată găsită suprafața adecvată, GREENCELLS ENERGY preia, la cerere, planificarea şi execuţia completă a construcţiei până la instalaţia gata la cheie. O echipă de ingineri proiectanţi, economişti şi manageri de proiect, stabilește împreună cu clientul toate etapele proiectului în urma unei analize vaste a acestuia.
 • IMPLANTAREA DE TEST / ÎNCERCĂRILE DE EXTRACŢIE
La parcurile fotovoltaice, implantarea de test face parte din faza de planificare, pentru a se stabili fundația corectă și a se elabora o statică verificabilă.
 • MĂSURĂTORILE TOPOGRAFICE
Pentru eficiență și precizie în realizarea proiectului sunt folosite metode moderne noi de măsurare prin GPS și laser.
 • CONCEPTUL DE SECURITATE
GREENCELLS ENERGY elaborează un concept de securitate individual pentru protecţia optimă a instalaţiilor fotovoltaice respectiv a investiţilor.
 • LOGISTICA MATERIALELOR ŞI ELIMINAREA DEŞEURILOR
Înainte de începerea lucrării, pentru o bună planificare se efectuează o retragere ordonată, o curăţare a şantierului şi o eliminare regulamentară a deşeurilor.
 • REALIZAREA PROIECTULUI
Aceasta include fundaţii pe piloni, rotative sau betonate, montarea de schelete metalice şi module, instalaţii electrice. Termenele sunt mereu respectate!
 • TERASAMENTE ŞI PREGĂTIREA TERENULUI
În realizarea proiectului sunt incluse și pregătirea suprafeţelor, procurarea de suprafeţe de compensare solicitate de autorităţi, de fundaţii pentru invertoare, centrale și terasamente, amenajarea de drumuri de şantier sau de locuri pentru transferul materialelor etc.
 • AMENAJAREA ŞANTIERULUI
La cerere, GREENCELLS ENERGY preia amenajarea şantierului: pregătirea containerelor pentru material, pentru cazarea personalului şi pentru birouri, amenajarea instalaţiilor sanitare, racordările pentru apă potabilă, apă industrială şi curent electric.
 • FUNDAŢII PE PILONI
Fundaţiile pe piloni - o variantă economică în funcție de teren. Pregătirea terenului pentru montarea fundațiilor este executată cu utilaje noi ale companiei, cu care este posibilă foarea, umplerea și implantarea perpendiculară în pământ a pilonilor.
 • FUNDAŢII ROTATIVE
Realizate în cazul în care solul e prea moale: sunt luate în calcul ajustările ulterioare ca urmare a deplasărilor de teren. Se optează pentru fundațiile cu șuruburi.
 • FUNDAŢIILE BETONATE
Atunci când structura solului nu permite fundații pe piloni sunt utilizate fundațiile betonate, fiindcă se pot așeza foarte precis într-un pat de pietriș anterior.
 • FORAREA ÎN STÂNCĂ
În cazul solurilor dure, GREENCELLS ENERGY deține echipamentul adecvat pentru forare în stâncă, reuşind astfel să creeze spaţiul necesar pentru fundaţii.
 • MONTAREA DE PANOURI SOLARE
Împărţit în mod clar în diferite echipe pentru fundaţie, personalul specializat realizează montarea scheletelor metalice şi modulelor, reușind să finalizeze orice tip de proiect.
 • INSTALAŢIILE ELECTRICE
Pentru o racordare sigură la rețea a instalației, personalul GREENCELLS ENERGY se ocupă de lucrările electrice: realizarea legăturilor, cablarea c.c., cablurile de date, cablurile de legare la pământ, configurarea invertoarelor şi monitorizarea pe potaluri de internet.

Contact Greencells Energy SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2014. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

ULTRA CON - Proiectare construcții civile, industriale și agricole, optimizare structuri de rezistență, hale și structuri metalice
14.02.2024
14609 vizualizari

ULTRA CON - Proiectare construcții civile, industriale și agricole, optimizare structuri de rezistență, hale și structuri metalice

ULTRA CON prestează servicii de proiectare construcții civile, industriale și agricole, asigurate de către o echipă dinamică de proiectanți, cu pregătire în România și Austria. Firma activează în domeniul construcțiilor de peste 21 de ani și oferă s...
CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri, servicii construcții
14.06.2023
10524 vizualizari

CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri, servicii construcții

CARPAT INSTAL deține peste 14 ani de experiență în domeniul instalațiilor și al construcțiilor, oferind o paletă largă de servicii în aceste domenii, precum instalații apă-canal, instalații termice, instalații electrice, instalații aer condiționat, e...
ELECTRO TERMINAL CDS - Montaj panouri fotovoltaice - Invertoare de curent
10.05.2016
5169 vizualizari

ELECTRO TERMINAL CDS - Montaj panouri fotovoltaice - Invertoare de curent

Firma ELECTRO TERMINAL CDS oferă servicii de implementare și mentenanță a sistemelor de generare a energiei electrice (panouri fotovoltaice și invertoare de curent), atât în România, cât și în străinătate (Germania, Austria, Elveția, Italia, Olanda),...