Pardoseli PVC în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de pardoseli PVC în Cluj.

6 firme
SOLEXPERT COMPANY - parchet, mochetă și covoare PVC
16.05.2017
736 vizitatori

SOLEXPERT COMPANY se ocupă cu distribuirea, importul și comercializarea diferitelor tipuri de pardoseli, mochete și covoare PVC pentru spațiile interioare sau cele exterioare. Oferim: mochete, covoare PVC, elemente necesare pentru crearea camerel..
GRIGMA - hidroizolații - impermeabilizare cu folie HDPE - execuție suprafețe elastice
25.04.2017
904 vizitatori

GRIGMA SRL este o companie românească specializată în domeniul hidroizolațiilor. Compania și echipa au peste 10 ani de experiență în sistemele de hidroizolare executate din materiale rezistene, folosind cu precădere membrane bituminoase, fo..
BOG DESIGN & CONCEPT - Amenajări interioare și exterioare - Placări fațade - Pardoseli
26.02.2016
1375 vizitatori

Societatea BOG DESIGN & CONCEPT este specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare, punând la dispoziția clienților o gamă completă de produse aferente acestui domeniu: materiale pentru acoperiri (copertine sticlă, pergole,..
STADT CONSTRUCT - pardoseli profesionale - mocheta - parchet si pvc termosudabil
28.04.2014
10714 vizitatori

Firma Stadt Construct Cluj este axata pe comercializarea si montajul de pardoseli profesionale, de la pardoseli PVC termosudabil la gazon artificial si pardoseli pentru sali de sport pana la mochete profesionale, pardoseli epoxidice si pardoseli supr..
INDFLOOR GROUP - pardoseli PVC - pardoseli sportive - pardoseli epoxidice - reconditionare pardoseli
11.07.2013
5968 vizitatori

Compania Indfloor Group  a fost infiintata in anul 2004, din dorinta de a oferi clientilor sai servicii si solutii complete din domeniul pardoselilor. Astfel, de 8 ani de zile, compania Indfloor Group se afla intr-o continua ascensiune in domeni..
LIDAFLOR - amenajari pardoseli covor PVC antibacterian - sape autonivelante - rasini - tapet PVC
10.09.2012
10349 vizitatori

Pornind de la ideea ca nimic nu este imposibil de realizat si ca pentru orice idee exista o solutie, compania Lidaflor Cluj executa amenajari complete pentru apartamente, ofera solutii si executii de calitate premium, finisaje speciale si atipice.&nb..