HIROS ROM - pardoseli industriale din beton

HIROS ROM - pardoseli industriale din beton

actualizat la
07.07.2022
vizualizări
1656
1 voturi
status
actualizat

Compania HIROS ROM este specializată în execuția de pardoseli din beton cu armare dispersă și cu strat de uzură pe bază de quartz, rășini epoxidice și gresie vibrată. Prima pardoseală executată de HIROS în România, în anul 1996, a fost la obiectivul Metro Otopeni. Din acel moment, compania a progresat continuu din punct de vedere calitativ și al productivității.

În prezent, aceasta realizează zilnic între 2000 și 3000 mp de pardoseală, caracterizată prin durabilitate în exploatare, grad mare de finisare și planeitate.

Pentru execuția pardoselilor industriale, HIROS folosește două utilaje (LASER SCREED tip Somero S100 și S240), care au rolul de a nivela și vibra betonul proaspăt turnat, asigurând calitate și planeitate ridicată a pardoselii. Aceste tehnologii laser permit realizarea pardoselilor în pantă și pot nivela și vibra până la 4000 de mp de beton în 10 ore.

Compania deține mașini de gletuit de mare capacitate cu palete duble, utilizate în cazul pardoselilor industriale cu strat de uzură pe bază de quartz, dar și în cazul pardoselilor peste care se aplică rășini epoxidice, covor PVC sau gresie lipită.

HIROS ROMPardoselile executate de firma HIROS sunt armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilena, rezistența acestora fiind garantată prin preluarea tensiunilor generate în masa betonului. Evitarea fisurării betonului se realizează cu ajutorul tăierii rosturilor în pardoseli, utilizând mașini de tăiat beton. În acest fel, betonul se va fisura controlat, de-a lungul tăieturilor.

Rosturile de lucru si rosturile taiate reprezintă punctele slabe la pardoseli din beton. Acestea pot fi eliminate prin folosirea de cofraje metalice înglobate în beton și aplicarea tehnologiei aferente “pardoselilor din beton fara rosturi tăiate”.

În ceea ce privește realizarea drumurilor și platformelor exterioare, HIROS ROM utilizează grinda vibrantă de tip Tramix sau Laser Screed. Portofoliul bogat de clienți este o dovată a calității serviciilor și a profesionalismului companiei.

HIROS a efectuat lucrări pentru: AFI MALL PALACE Ploiești, Auchan Targu Mureș, BILKA Brașov, Billa, CARREFOUR, CONTINENTAL, Decathlon, DEDEMAN, KAUFLAND (magazine și depozit central), METRO, OMV și mulți alții.

Galerie fotografii HIROS ROM - pardoseli industriale din beton

Contact HIROS ROM SRL

  • Telefon: 0742 009 397
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Abatorului, nr. 1A, Florești, Cluj

  • Adresa WEB: https://www.hiros.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma HIROS ROM SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi HIROS ROM SRL, Tel: 0742 009 397

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti HIROS ROM SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

INDFLOOR GROUP - pardoseli PVC - pardoseli sportive - pardoseli epoxidice - reconditionare pardoseli
11.07.2013
9095 vizualizari

INDFLOOR GROUP - pardoseli PVC - pardoseli sportive - pardoseli epoxidice - reconditionare pardoseli

Compania Indfloor Group  a fost infiintata in anul 2004, din dorinta de a oferi clientilor sai servicii si solutii complete din domeniul pardoselilor. Astfel, de 8 ani de zile, compania Indfloor Group se afla intr-o continua ascensiune in domeni...
BOG DESIGN & CONCEPT - Amenajări interioare și exterioare - Placări fațade - Pardoseli
26.02.2016
3147 vizualizari

BOG DESIGN & CONCEPT - Amenajări interioare și exterioare - Placări fațade - Pardoseli

Societatea BOG DESIGN & CONCEPT este specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare, punând la dispoziția clienților o gamă completă de produse aferente acestui domeniu: materiale pentru acoperiri (copertine sticlă, pergole, luminatoa...
INTEUROSPORT - Aplicare pardoseli sportive, construcții terenuri sportive și piste de atletism
02.06.2022
6497 vizualizari

INTEUROSPORT - Aplicare pardoseli sportive, construcții terenuri sportive și piste de atletism

INTEUROSPORT activează în domeniul construcțiilor de terenuri sportive (fotbal, tenis, golf), sălilor de sport și pistelor de atletism. Gama de servicii a companiei include și aplicarea pardoselilor sportive, a sistemelor de acoperiri terenuri de spo...