Pereți cortină în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu realizarea de pereți cortină în Cluj.

15 firme
THERMO TIME - Tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu, rulouri aluminiu și uși interioare
04.10.2018
9453 vizitatori

THERMO TIME este aliatul tău în alegerea gamei complete de tâmplărie PVC, aluminiu și lemn, dar și uși, rulouri aluminiu, glafuri și jaluzele pentru amenajări de calitate și estetice! Thermo Time - Tâmplărie PVC, aluminiu și lemn pentru..
ASI PROFILE - Tâmplărie PVC și aluminiu, pereți cortină și închideri balcoane
30.07.2018
5690 vizitatori

ASI PROFILE este o firmă specializată în producția și montajul de tâmplărie PVC și aluminiu (ferestre și uși, pereți cortină, închideri balcoane), dar recunoscută și pentru calitatea serviciilor în construcții implementate atât pent..
RICHTER CONSTRUCT - Policarbonat, trape de fum și luminatoare
19.07.2018
1732 vizitatori

RICHTER CONSTRUCT este importator exclusiv în România pentru cei mai importanți producători din Germania din domeniul policarbonat, trape de fum si luminatoare: RODECA GmbH, ESSERTEC GmbH, BITTERMANN GmbH, Jofo Pneumatik GmbH. Experiența în dom..
GLAS STRUCTURAL - Tâmplărie aluminiu, tâmplărie PVC, uși din sticlă și fațade ventilate
06.07.2018
12150 vizitatori

Compania GLAS STRUCTURAL comercializează produse din tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu și lemn, uși din sticlă, rulouri,  fațade ventilate, placări bond, compartimentări cu sticlă securizată și altele. Glas Structural - produse și se..
THETA INVEST - Confecționare și montaj tâmplărie din PVC și aluminiu
12.06.2018
6136 vizitatori

THETA INVEST SRL confecționează și montează tâmplărie PVC și din Aluminiu cu geam termoizolator atât pentru construcțiile civile, cât și celor industriale. Firma are la activ un portofoliu vast de lucrări cum sunt compartimentările inter..
ORNAMENTE POLISTIREN -  Ornamente decorative arhitecturale din polistiren
08.05.2018
566 vizitatori

ORNAMENTE POLISTIREN este o companie dedicată înfrumusețării clădirilor cu ornamente decorative arhitecturale din polistiren care vin într-o varietate de forme și mărimi. Compania investește constant în tehnologie și oferă seriozitate, re..
MASTERFOL - Folii pentru geamuri si cladiri, folii de protectie UV si folii antiefractie
27.04.2018
6147 vizitatori

MASTERFOL este specializată în ramura produselor de protecție a geamurilor, mai exact în distribuția și comercializare de folii pentru geamuri clădiri. Principalul obiectiv al firmei este de a putea asigura confortul și siguranța căminului,..
Evoterm - Comercializare și montaj tâmplărie aluminiu, PVC sau lemn
19.07.2017
6949 vizitatori

Evoterm este o firmă specializată în comercializarea celor mai calitative soluții pentru elemente de tâmplărie precum ferestre aluminiu, ferestre PVC, ferestre lemn, sisteme de umbrire și diverse modele de parchet.  Cu o activitate de peste 1..
AMAZING ART DESIGN - Design interior și amenajări interioare
22.05.2017
1137 vizitatori

AMAZING ART DESIGN aduce un nou concept în decorație, ce permite fiecăruia să își construiască proiectele sale decorative, cu un sistem de decorație UNIC și ORIGINAL, de o formă rapidă, ușoară și sigură, decorație cu click. Oferim un ..
SPLENDID - Pereți cortină, placări fațade, amenajări interioare și exterioare
15.05.2017
4453 vizitatori

SPLENDID SRL oferă servicii de specialitate în construcții și montaj, dar și soluții complete pentru următoarele: pereți cortină, fațade ventilate, placări cu alucobond, placări fundermax , placări ceramice, ferestre și uși din profile..
EDELWAND - Tâmplărie din aluminiu, PVC și lemn, pereți cortină și fațade ventilate
06.02.2017
2605 vizitatori

Societatea EDELWAND a fost înființată în anul 2011 și activează în domeniul amenajărilor interioare și exterioare, fiind specializată în realizarea de pereți cortină și fațade ventilate, fabricarea și montajul balustradelor de sticlă..
BOG DESIGN & CONCEPT - Amenajări interioare și exterioare - Placări fațade - Pardoseli
26.02.2016
1629 vizitatori

Societatea BOG DESIGN & CONCEPT este specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare, punând la dispoziția clienților o gamă completă de produse aferente acestui domeniu: materiale pentru acoperiri (copertine sticlă, pergole,..
ZET PLAST - Sisteme de Aluminiu și PVC de la A la Z-et!
20.01.2016
4820 vizitatori

ZET PLAST Cluj-Napoca activează în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC și efectuează lucrări și producție sisteme din aluminiu sau fațade de sticlă. Societatea produce în atelierul propriu tâmplărie și sisteme din aluminiu (Cortiz..
TERMOPLAST - Tâmplărie PVC și aluminiu - Placări fațade - Uși de sticlă
19.11.2015
4002 vizitatori

Termoplast este o societate mixtă, înființată în anul 1991, fiind specializată în fabricare si montaj de tâmplărie din PVC, aluminiu și metal, cu geam termopan, realizarea de panouri pentru compartimentare confecționate din plăci de tip T..
RE AL GLASS - tamplarie din aluminiu - pereti cortina - placari cu alucobond
23.04.2009
7459 vizitatori

SC RE AL Glass SRL este o societate cu capital integral romanesc care functioneaza inca din anul 1995. Specificul societatii este productia, iar obiectul de activitate este axat pe confectionarea si montarea de structuri de aluminiu, cu geam termoizo..