Piscine în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de piscine în Cluj.

5 firme
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
1369 vizitatori

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a ..
Piscine Fibrex - Producție piscine din fibră de sticlă
27.07.2017
13075 vizitatori

Piscinele marca Fibrex sunt piscine monobloc, piscine care se livrează la gata, sub forma unei cuve. Aceste piscine sunt confecționate din rășini poliesterice speciale, armate cu fibră de sticlă, printr-o tehnologie specifică fabricării caros..
Hermes Design - gresie și faianță, parchet și articole sanitare
19.07.2017
1838 vizitatori

DNS Hermes SRL este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte de amenajare interioară inedite. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, gr..
TEHNIC POOL COMPANY - Piscine - Bazine cu hidromasaj - Întreținere pisicine
04.11.2016
2534 vizitatori

TEHNIC POOL COMPANY Cluj este o companie specializată în realizarea de piscine interioare și exterioare din beton armat sau beton torcretat, finisate cu mozaic vitoceramic sau liner PVC și bazine cu hidromasaj. Echipa Tehnic Pool Company are exp..
PISCINE24 - Magazin de piscine și accesorii piscine
16.03.2016
459 vizitatori

Magazinul PISCINE24 situat pe strada Plevnei, nr. 136, pune la dispoziția clienților o gamă variată de piscine și accesorii pentru piscine.Piscinele oferite de PISCINE24 sunt produse de companii de renume, calitatea fiind unul din factorii defin..