PLATINIA - Apartamente noi în centru Cluj

PLATINIA - Apartamente noi în centru Cluj

actualizat la
07.10.2013
vizualizări
5584
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2013. Dacă dețineți această firmă click aici.
PLATINIA este un concept nou si unic pe piata imobiliara clujeana care a luat nastere odata cu ansamblul rezidential PLATINIA Lounge Residence si va continua cu multe alte proiecte care vor purta numele PLATINIA.

PLATINIA - apartamente noi in centru Cluj
 
PLATINIA va propune o arhitectura frumoasa, materiale premium, pozitionare centrala, si un pachet de servicii unic. PLATINIA promoveaza un spatiu confortabil de locuit, ansamblurile rezidentiale oferind luxul unui stil de viata elegant si confortabil.

Ce ne deosebeste de alte ansambluri rezidentiale din Cluj?

Elementul care completeaza maretia proiectelor PLATINIA este pachetul de servicii premium ce da nastere unui ansamblu rezidential  deosebit.
 
Pachetul unic de servicii PLATINIA cuprinde:
  • Serviciul de concierge hotelier
  • Serviciul de paza 24/24
  • Un lounge elegant
  • Cardul de membru al comunitatii PLATINIA
*Vezi detalii pe www.platinia.ro
 
Ansamblurile PLATINIA sunt compuse din cladiri rezidentiale cu apartamente de una, doua sau trei camere si  cladiri de birouri dotate dupa standarde inalte de calitate pentru confortul dumneavoastra.
 
PLATINIA - apartamente noi in centru Cluj
 
 

 

Galerie fotografii platinia - apartamente noi în centru cluj

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2013. Dacă dețineți această firmă click aici.

PLATINIA vă oferă:

PLATINIA Lounge Residence - apartamente noi in centru Cluj
PLATINIA Lounge Residence este un ansamblu rezidential unic, amplasat in centrul Clujului, la intersectia strazilor Dorobantilor si Navodari.  Amplasamentul ofera acces la mijloacele de transport in comun, numeroase magazine, scoli, gradinite, facultati, clinici, banci, etc.
 
APARTAMENTE:
 
PLATINIA Lounge Residence va pune la dispozitie 89 de apartamente: 27 de apartamente cu 1 camera, 47 de apartamente cu 2 camere si 15 apartamente cu 3 camere. Apartamentele dispun de minim un balcon sau o terasa, fiind concepute astfel fel incat sa optimizeze cat mai bine spatiul de locuit si sunt gata sa fie personalizate si adaptate cerintelor Dvs.

Apartamentele se vand semifinisate, dotate cu: usa de intrare antiefractie, centrala termica si calorifere, geamuri cu tamplarie pvc REHAU cu 5 camere si 3 straturi de sticla Guardian cu factor de protectie solara, sapa cu instalatiile termice si electrice incorporate si pereti gletuiti.
 
BIROURI:
 
Cladirea de birouri PLATINIA Lounge Residence cuprinde parterul si 5 etaje. Parterul este dedicat spatiilor comerciale. Suprafata inchiriabila pentru birouri depaseste 2200 de mp, zona spatiilor comerciale fiind si ea de peste 1500 mp.


 
PLATINIA Elite Residence - apartamente noi in centru Cluj
PLATINIA Elite Residence este un ansamblu rezidențial de lux, rafinat și elegant, amplasat în zona ultracentrală a orașului Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Constanța cu Ploiești. Ansamblul rezidențial de lux, rafinat și elegant, este cel de-al doilea proiect care prinde viață sub numele PLATINIA.
APARTAMENTE

PLATINIA Elite Residence vă oferă 86 de apartamente, dintre care 36 apartamente cu 1 cameră, 40 de apartamente cu 2 camere și 10 apartamente cu 3 camere. Apartamentele dispun de minim un balcon sau o terasă și sunt concepute astfel încât să optimizeze cât mai bine spațiul de locuit.
 
Apartamentele se vând semifinisate, dotate cu: ușă de intrare antiefracție, centrală termică și calorifere, geamuri cu tâmplărie pvc REHAU cu 5 camere și 3 straturi de sticlă Guardian cu factor de protecție solară, șapă cu instalațiile termice și electrice încorporate și pereți gletuiți.

Prețul începe de la 1200 euro/mp util (Tva de 5% inclus). Balcoanele sunt oferite GRATUIT și nu se iau în calculul suprafeței utile. Excepție fac apartamentele cu balcoane sau terase mai mari.
BIROURI:
Clădirea de birouri PlATINIA Elite Residence cuprinde parterul plus 7 etaje. Parterul este dedicat spațiilor comerciale. Suprafața închiriabilă pentru birouri depășește 2200 de mp, zona spațiilor comerciale fiind și ea de peste 1500 mp.

Servicii și facilități PLATINIA:

Pachetul unic de servicii PLATINIA:
  • Serviciul de concierge hotelier
  • Serviciul de pază 24/24
  • Un Lounge elegant
  • Cardul de membru al comunității PLATINIA
Lifturi electrice rapide și silențioase
Curte interioară cu spațiu verde amenajat
Parking subteran
Servicii proprii de administrare a imobilului
Amplasamentul în apropierea zonelor de interes urban (mijloace de transport, restaurante, magazine, clinici, școli, grădinite, facultăți etc.

 

Inchiriaza / cumpara spatii PLATINIA

 

 

Contact SC DRUSAL SA

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2013. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

PERFECT SAMUEL CONSTRUCT - Construcții civile de la A la Z și construcții industriale
04.02.2021
1910 vizualizari

PERFECT SAMUEL CONSTRUCT - Construcții civile de la A la Z și construcții industriale

PERFECT SAMUEL CONSTRUCT realizează construcții civile de la A la Z, construcții rezistente și durabile. Pe lângă gama completă de servicii pentru locuințe, firma vine în atenția clienților și cu varii construcții industriale. Datorită PERFECT SAMUE...
SASOIA 2003 - Hidroizolații terase - Hidroizolație acoperiș
12.01.2024
2211 vizualizari

SASOIA 2003 - Hidroizolații terase - Hidroizolație acoperiș

SASOIA 2003 oferă servicii de execuție hidroizolații la nivel național. În cei peste 20 de ani de experiență, calitatea serviciilor prestate a crescut constant, firma fiind recunoscută în piața de profil drept un partener corect, reprezentat de profe...
KONT IL TRADING - Hidroizolații și termoizolații pentru construcții civile și industriale
20.12.2023
5485 vizualizari

KONT IL TRADING - Hidroizolații și termoizolații pentru construcții civile și industriale

KONT IL TRADING execută lucrări de hidroizolaţii și termohidroizolaţii pentru construcţii civile, industriale, reabilitarea construcțiilor existente, poduri şi pasaje sau proiecte ecologice industriale. Firma este specializată de peste 22 de ani în ...