Pompe de căldură în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau instalarea de pompe de căldură în Cluj.

7 firme
CRASS ENERGY - Izolații termice cu celuloză, case inteligente, echipamente și soluții de încălzire termică
10.04.2018
355 vizitatori

 Compania CRASS ENERGY execută lucrări de izolații termice cu celuloză, construcții case inteligente pe structuri ușoare, montaj echipamente și soluții de încălzire termică cu mașini de suflat celuloza. De asemenea, CRASS ENERGY este dis..
FIDELITAS - Instalații de climatizare, ventilație și încălzire cu pompe de căldură
02.10.2017
5131 vizitatori

Compania FIDELITAS se ocupă de comercializarea, montarea și întreținerea instalațiilor de climatizare, ventilație și de încălzire cu pompe de căldură pentru casă, spații comerciale sau industriale. Asigurăm livrarea și montajul echipam..
Ecoinstal - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2017
7005 vizitatori

Ecoinstal IT Consult SRL oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație..
HausEnergy - Sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1719 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficiente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme teh..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
5037 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
EURO ENERGIA VERDE - Service centrale termice - Lucrari de instalatii - Pompe de caldura
04.05.2015
7560 vizitatori

EURO ENERGIA VERDE va ofera servicii de mentenanta pentru instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii de ventilare si climatizare si comercializeaza centrale termice Ariston, boilere, panouri solare, pompe de caldura, instalatii de incal..
CARPAT ENERGY - energie alternativa - panouri solare - pompe de caldura - turbine eoliene
27.10.2011
10496 vizitatori

Carpat Energy Cluj-Napoca comercializeaza sisteme de energie alternativa pentru productia de electricitate din: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, precum si sisteme de energie alternativa pentru productia de energie termica: pompe de caldura, po..