Pompe în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau montajul de pompe în Cluj.

7 firme
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
30.07.2018
4863 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații echipamente industriale. De ce serviciile Special Energo Service? profesionalism și seriozitate în toate eta..
BOTA INSTALATII - Centrale termice, centrale pe lemne sau combustibil solid și încălzire în pardoseală
13.03.2018
9678 vizitatori

BOTA INSTALATII este o companie care are ca principală activitate comercializarea de centrale termice pe lemne sau combustibil solid, instalații sanitare, de ventilare și climatizare, pompe de căldură, panouri solare.  Bota Instalatii asigură ..
ALLEMANIA EUROTECH - Utilaje pentru drumuri, vânzări, închirieri, service și piese de schimb
05.03.2018
7824 vizitatori

Compania ALLEMANIA EUROTECH oferă soluții tehnice, utilaje și echipamente pentru drumuri, construcții și industria minieră: cuțite de frezat asfalt / beton, cilindrii compactori, instalații automate de nivelare, instalații de preparat emulsi..
Pro Tehnic - Motoare electrice, reductoare și alte echipamente industriale
31.07.2017
4301 vizitatori

Pro Tehnic SRL este o companie specializată în distribuția de echipamente și accesorii industriale, o largă gamă de produse tehnice, fiind reprezentant pe piața din România a unor numeroși producători recunoscuți în întreaga lume pentru ..
FluxON -  solutii complete de pompare - pompe si sisteme de pompare
03.02.2016
6120 vizitatori

FLUXON Timișoara are ca principal obiect de activitate furnizarea la nivel NAȚIONAL a unei game complete de pompe și sisteme de pompare, folosite atât pentru aplicații industriale, cât și pentru aplicații rezidențiale.Produsele oferite de FL..
WILO TRANS - echipamente de pompare - electropompe - vase de expansiune
03.09.2015
4059 vizitatori

WILO TRANS ofera o gama completa de echipamente de pompare: electropompe - pompe pentru incalzire si pompe sanitare, vase de expansiune.Infiintata in anul 1995, prin asocierea a trei persoane fizice, cetateni romani, Wilo Trans numara in prezent un e..
GREEN PUMPS - Pompe ecologice, economice și inovatoare pentru instalații solare, instalații eoliene și irigații
27.03.2015
3311 vizitatori

Mergând pe principiul că a economisi energie este mai ușor decât a produce energie, GREEN PUMPS a proiectat o gamă de pompe de apă cu randament ridicat și fiabilitate mare, care permit reducerea consumului de energie cu circa 50%. Acestea pot ..