CRIBER NET - sisteme de epurare și stocare de lichide, ambarcațiuni și produse destinate agriculturii

CRIBER NET - sisteme de epurare și stocare de lichide, ambarcațiuni și produse destinate agriculturii

actualizat la
10.11.2022
vizualizări
2729
3 voturi
status
actualizat

1st Criber deține un portofoliu stufos de produse de epurare și stocare lichide, rezultat al unor importante procese de cercetare și proiectare. Beneficiind de experiența acumulată încă din 1998, perfecționăm tehnicile de producție, testăm materialele și dezvoltăm produse inovatoare pentru ca sistemele de epurare, stocare, agro, ambarcațiunile și creațiile tehnice 1st Criber să fie rezistente, de calitate superioară și într-o gamă complexă în ceea ce privește capacitățile de stocare și dimensiunile.

criber

Asigurându-te de flexibilitatea echipei noastre de proiectare, te invităm să apelezi cu încredere la serviciile noastre de consultanță pentru a beneficia de soluția optimă necesară aplicațiilor tale.

Rezervoare

Gama de rezervoare 1st Criber a fost dezvoltată pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor clienților noștri. Din 1998 fabricăm rezervoare din poliesteri armați cu fibră de sticlă, după o rețetă personalizată de bobinaj elicoidal controlat, respectând cu strictețe raportul optim de 70% fibră și 30% rășină.

Misiunea noastră este să configurăm rezervoare rezistente pentru orice tip de aplicație: apă, uleiuri și carburanți, substanțe chimice sau lichide alimentare. Fie că proiectul tău necesită montarea unui rezervor subteran, suprateran sau semi-îngropat, de formă cilindrică, eliptică, modular rectangulară sau modular cilindrică, soluția o găsești la noi. Rezervoarele 1st Criber beneficiază de un plus de calitate, confirmat de către clienții noștri: sunt anticorozive, au o greutate redusă și sunt ușor de întreținut.

Stații de epurare

Stațiile de epurare 1st Criber beneficiază de recunoașterea calității certificată conform Standardului European SR EN 12566, incluzând o tehnologie avansată de epurare. Sistemele de epurare reprezintă soluția optimă atât pentru purificarea apelor uzate evacuate din locuințele individuale, care nu dispun de un sistem centralizat de canalizare, cât și pentru întreprinzători, localități sau industrii.

Fose septice ecologice

Fosele septice ecologice 1st Criber sunt cele mai performante soluții de deversare a apei menajere provenită de la locuințele rezidențiale, care nu dispun de un sistem centralizat de canalizare. 1st Criber este singura companie din România care pune la dispoziție o gamă variată de fose septice ecologice cu trei sau patru trepte de epurare, cu o capacitate de deservire de până la 500 de persoane, respectând cu strictețe cerințele specificate în „Standardul European SR EN 12566, partea 1 – Fose septice prefabricate”: fosele septice fabricate respectă un volum de minim 2000 litri, iar producătorul (1st Criber) deține certificatul de conformitate a standardului european.

Treptele de epurare joacă un rol foarte important în asigurarea unui proces de epurare eficient și o deversare responsabilă, oferind epurării apelor menajere timpii necesari proceselor biologice și fizice, printr-un circuit suficient de lung necesar acestora.

Adâncimea de îngropare joacă un rol foarte important în funcționalitatea și durata de viață a fosei ecologice. Pentru a fi sub cota de îngheț, canalizarea care iese din casă trebuie îngropată la 80 de cm sub nivelul solului, astfel fosa septică va avea peste ea un strat de pământ cuprins între 80 cm și un metru grosime.

Bazine vidanjabile

Bazinele vidanjabile 1st Criber oferă soluționări pentru una dintre situațiile problematice de deversare a apei menajere din zonele rezidențiale ce nu dispun de un sistem centralizat de canalizare, acolo unde condițiile de teren pun la îndoială probabilitatea unei rezolvări. Evacuarea apei menajere într-o fosă septică acolo unde nivelul pânzei freatice se află la o adâncime foarte mică, pune în pericol calitatea pânzei freatice. Din acest motiv, specialiștii 1st Criber recomandă instalarea unui bazin vidanjabil, un echipament tehnologic specific creat pentru această situație particulară.

Bazinul vidanjabil colectează apele menajere fără a se mai produce deversarea, aceasta realizându-se prin deversări periodice cu ajutorul unei vidanje.

Separatoare hidrocarburi

Separatorul de hidrocarburi 1st Criber este un sistem care permite separarea și reținerea de lichide ușoare (motorină, benzină, uleiuri și alte produse petroliere) din apele uzate. Rolul unui separator de hidrocarburi este de a opri uleiurile minerale și alți poluanți de origine petrolieră să ajungă în sol sau în sursele de apă, contaminându-le.

Legislația europeană impune ca la service-uri, spălătorii auto, stații de benzină, în cazul în care acestea produc deșeuri, lichide uleioase și inflamabile, în vederea obținerii autorizației de la Agenția pentru Protecția Mediului și/ sau Apele Române, instalarea separatoarelor de hidrocarburi în toate punctele de deversare a hidrocarburilor, înainte de golirea acestora în sistemul de canalizare.

Separatoarele de hidrocarburi 1st Criber – clasa I – cu filtru coalescent îndeplinesc standardele europene, prin respectarea legislației românești și europene aflată în vigoare, garantând reținerea lichidelor ușoare de până la 5 mg/l (conținutul de hidrocarburi în efluent este de maxim 5 mg/l și poate fi deversat în emisar natural).

Conform Standardelor Europene, separatorul de hidrocarburi 1st Criber cu filtru Coalescent (clasa 1) are două compartimente: un decantor de nămol (separator nămol – denisipator) și un separator propriu zis. Separatoarele sunt echipate cu filtru de coalescență în conformitate cu SR- EN 858-1-2 care poate fi ușor de curățat și înlocuit. La partea superioară, prezintă una sau două guri de vizitare destinate prelevării de probe și evacuării nămolului și a hidrocarburilor reținute de acesta.

La cerere, separatorul poate fi dotat cu sisteme de monitorizare și flotor de siguranță (pentru nivel nămol și hidrocarburi sau sistem electronic de avertizare).

Trapa de nămol este configurată în trei variante: capacitate mică, medie sau mare, permițând decantarea unor cantități variabile, în funcție de suprafața deservită și cantitatea de nămol din apa colectată.

Compania 1st Criber pune la dispoziție separatoare de hidrocarburi cu sau fără bypass.

Separatoare grăsimi

Compania 1st Criber vine în sprijinul agenților economici din anumite domenii, care prin natura activității lor au obligația de a folosi dispozitive sau sisteme de epurare a apelor menajere evacuate în urma activității întreprinse. Grăsimile și uleiurile provenite din unitățile alimentare ajung în apa uzată odată cu reziduurile alimentare eliminate prin chiuvete și mașini de spălat vase.

Separatoarele de grăsimi cu montaj subteran 1st Criber reprezintă soluția optimă pentru societățile comerciale care au nevoie să preepureze apele provenite din unitățile de alimentație publică, cu respectarea Standardului European SREN-1825.

Separatoarele de grăsimi utilizate pentru preepurarea apelor, în cazul unităților alimentare, funcționează exclusiv după legile gravitației, fără a implica componente mecanice speciale sau aditivi. Reziduurile alimentare solide sunt separate prin gravitație din apa uzată, depunându-se în partea de jos a bazinului.

Grăsimile și uleiurile, fiind mai ușoare decât apa, se colectează în partea superioară a separatorului de grăsimi. De aici, pot fi colectate și drenate. Pentru o eficiență ridicată, separatoarele de grăsimi 1st Criber sunt dotate cu trapă de nămol, zonă de degresare și zonă de depozitare grăsimi.

Stații de pompare

Stațiile de pompare 1st Criber sunt soluții fiabile pentru transportul apei potabile sau pentru transportul apelor uzate din zonele scufundate, zonele unde canalizarea este în deal (unde este diferență de nivel) sau acolo unde pânza freatică se află la adâncime redusă. Grupurile de pompare sunt sisteme complete, preconfigurate, proiectate în conformitate cu cerințele clientului.

Căminele de pompare pentru apele pluviale sunt prevăzute cu montaj umed sau, la cerere, cu montaj uscat. Tipul de montaj se alege în funcție de cerințele tehnice detaliate ale proiectului, în armonie cu fiecare aplicație în parte, respectând descrierile și instrucțiunile complete ale producătorului.

Principalul avantaj al stațiilor de pompare pentru ape uzate cu montaj uscat este că exteriorul electropompelor nu intră în contact direct cu lichidele pompate. Datorită montajului uscat, service-ul se poate face direct în stația de pompare, ușurând procesul de mentenanță. Sistemul oferă rezistență mare în timp, nu apar depuneri, nu se corodează și nu există posibilitatea de a se forma o atmosferă nocivă în camera pompelor.

Pentru ca fiecare client să poată fi mai aproape de produsele dorite, CRIBER a deschis mai multe locații în BOTOȘANI, CRAIOVA, HARGHITA, HUNEDOARA, MUREȘ, NEAMȚ și REPUBLICA MOLDOVA.

Galerie fotografii CRIBER NET - sisteme de epurare și stocare de lichide, ambarcațiuni și produse destinate agriculturii

Produse oferite de Criber:

REZERVOARE

 • Rezervoare subterane
 • Rezervoare supraterane orizontale cilindrice
 • Rezervoare subterane colectare apă de ploaie
 • Rezervoare supraterane modulare cilindrice
 • Rezervoare PP/PE
 • Rezervoare supraterane modulare rectangulare
 • Rezervoare supraterane orizontale eliptice
 • Rezervoare supraterane verticale cilindrice

STAȚII DE EPURARE

 • Stații de epurare Full Control S.B.R.
 • Stații de epurare aerium
 • Stație de epurare Metropolis S.B.R.
 • Stații preparare polimer
 • Coloană de floculare
 • Unitate de flotație Criber DAF
 • Stații de epurare ape uzate industriale

FOSE SEPTICE

 • Fose septice ecologice

BAZINE VIDANJABILE

SEPARATOARE HIDROCARBURI

SEPARATOARE GRĂSIMI

STAȚII DE POMPARE

SISTEME AGRICULTURĂ

 • Cuve piscicole rectangulare cu colțuri rotunjite
 • Cuve piscicole modulare cu pereți înclinați
 • Cuve piscicole modulare
 • Cuve piscicole dreptunghiulare rotunjite
 • Cuve piscicole cilindrice cu fund plat
 • Cuve piscicole cilindrice cu fund înclinat la 5°
 • Cuve piscicole cilindrice conice
 • Incubatoare pentru icre SALMONIDE
 • Vane dezinfecție

AMBARCAȚIUNI

 • CANOE - Barcă de agrement
 • Explorer - Hidrobicicletă
 • JOY - Barcă de pescuit și agrement
 • LOTCA - Barcă de pescuit și agrement
 • DELPHIN 5.0. - Barcă de pescuit și agrement
 • DELPHIN 5.5. - Barcă de pescuit și agrement
 • BOWRIDER
 • TRANSPORTER - Croaziere cu un plus de rafinament

CREAȚII TEHNICE

 • COFFEE TO GO
 • Profile pultrudate
 • Grătare fibră sticlă
 • Beciul modular subteran
 • Casă modulară CRIBER HOUSE

FireShot Capture 046 Acasă 1st Criber România www.cribernet.ro

Servicii oferite de Criber:

 • Proiectare personalizată
 • Consultanță gratuită
 • Service post-vânzare şi mentenanţă
 • Punere în funcţiune
 • Transport

Contact CRIBER NET SRL

 • Telefon: 0233 280 300
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Sediu fabrică: Str. Gheorghe Caranfil, nr. 13, loc. Săvinești, jud. Neamț

  FACEBOOK: https://www.facebook.com/1stcriber

  INSTAGRAM: https://www.instagram.com/1stcriber/

 • Adresa WEB: https://www.cribernet.ro/
3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti CRIBER NET SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

EXSTEEL ENGINEERING - Reductoare, pompe de vid, motoare electrice, echipamente industriale
02.08.2023
303 vizualizari

EXSTEEL ENGINEERING - Reductoare, pompe de vid, motoare electrice, echipamente industriale

EXSTEEL ENGINEERING deţine peste 20 de ani experienţă în domeniul reductoarelor, pompelor de vid şi a altor elemente de transmisii mecanice. Echipa este formată din ingineri care oferă o gamă largă de echipamente pentru aplicaţiile industriale şi de...
GREEN PUMPS - Pompe ecologice, economice și inovatoare pentru instalații solare, instalații eoliene și irigații
27.03.2015
5203 vizualizari

GREEN PUMPS - Pompe ecologice, economice și inovatoare pentru instalații solare, instalații eoliene și irigații

Mergând pe principiul că a economisi energie este mai ușor decât a produce energie, GREEN PUMPS a proiectat o gamă de pompe de apă cu randament ridicat și fiabilitate mare, care permit reducerea consumului de energie cu circa 50%. Acestea pot fi folo...
ALLEMANIA EUROTECH - Utilaje pentru drumuri, vânzări, închirieri, service și piese de schimb
15.02.2023
15959 vizualizari

ALLEMANIA EUROTECH - Utilaje pentru drumuri, vânzări, închirieri, service și piese de schimb

ALLEMANIA EUROTECH este specializată în servicii și tehnologii industriale din domeniul construcțiilor și domeniul minier de peste 20 de ani. Compania închiriază, vinde și oferă service pentru tehnologii, utilaje și echipamente pentru drumuri, constr...