Rafturi metalice în Cluj

Adrese şi informaţii complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuţia sau producţia de rafturi metalice în Cluj.

20 firme
SMART DEALS SERVICES - Rafturi pentru afacerea ta!
04.10.2018
2423 vizitatori

SMART DEALS SERVICES se ocupă cu producția și comercializarea de rafturi industriale, rafturi arhivă, rafturi pentru magazine și accesorii magazine, oferind soluţii simple, eficiente şi accesibile pentru nevoile dumneavoastră. ..
SINERGIC GROUP INDUSTRY - Confecții metalice, oțeluri carbon și aliate
02.10.2018
1433 vizitatori

SINERGIC GROUP INDUSTRY din Bacău este importator și distribuitor de produse metalice de la producători de top din Europa. NOI CREĂM AFACERI INOXIDABILE... DE PESTE 25 DE ANI! Suntem de peste 20 de ani pe piața românească și oferim: table H..
PROMAN ROMANIA - Sisteme de rafturi metalice, accesorii pentru rafturi și sisteme de stocare
10.09.2018
6227 vizitatori

Înființată în 2006, compania PROMAN ROMANIA este membru al grupului internațional PROMAN, important furnizor de sisteme de rafturi pentru depozitare. Principalul obiect de activitate al companiei este proiectarea, montajul și livrarea sisteme..
DEXION - Sisteme rafturi pentru hale și arhive, stelaje pentru paleți, rafturi industriale
31.07.2018
7255 vizitatori

DEXION produce, proiectează și instalează sisteme rafturi pentru hale și arhive, stelaje pentru paleți, rafturi metalice industriale și sisteme de depozitare pentru arhive pentru producția în sistem Lean, industria auto, depozite materiale de..
Integral Activ - Servicii de vopsire în câmp electrostatic
27.06.2018
7106 vizitatori

Firma INTEGRAL ACTIV oferă de peste 10 ani servicii excelente de vopsire în câmp electrostatic. Aceasta dispune de o linie automată de vopsire cu pulberi achiziționată în 2014. Aparatura de ultimă generație deținută de firma Integral Activ..
PENTAX - Tablă laminată la cald, țevi rotunde și profile formate la rece
13.03.2018
690 vizitatori

Firma PENTAX are ca principală activitate comercializarea produselor metalurgice precum tablă laminată la rece, tablă laminată la cald, tablă zincată, țevi rotunde și rectangulare sau profile formate la rece. De asemenea, firma comercializea..
SARMATEC - Confecții metalice, rafturi metalice și containere din grilaj metalic
01.03.2018
11441 vizitatori

SARMATEC este o companie specializată în producţia de confecţii metalice, cu o gamă largă de articole din sârmă de oţel (grilaje, containere, coşuri, rafturi metalice, suporturi, accesorii pentru rafturi etc.). Înființată în anul 2004, ..
INOX MAX - Confecții metalice din inox și fier forjat
01.03.2018
6078 vizitatori

Compania INOX MAX se ocupă cu producerea, comercializarea și montarea unei game diversificate de confecții metalice din inox sau fier forjat. În portofoliul firmei se pot găsi: balustrade, scări pe structură metalică, garduri și porți, mo..
FRAMEWORKS - Rafturi metalice, multiplatforme, schele, echipamente și accesorii spații comerciale
17.01.2018
1112 vizitatori

FRAMEWORKS SRL se ocupă cu livrarea și comercializarea unei game variate de rafturi metalice, echipamente și accesorii magazin, schele mobile din aluminiu, miniplatforme, scrări din aluminiu, scări industriale și platforme industriale. Suntem r..
ELECTROMECANICA - Confecții metalice, scări, balustrade, mobilier grădină, porți și garduri
11.01.2018
10139 vizitatori

 ELECTROMECANICA se ocupă cu execuția de confecții metalice, confecții fier forjat, servicii de bobinaj și fotoceramice. Firma a luat ființă la data de 1 noiembrie 1959 și este membru al sistemului Cooperației Meșteșugărești din Români..
META Sisteme de Rafturi - Rafturi metalice și rafturi industriale pentru depozitare
31.07.2017
2542 vizitatori

Compania META sisteme de rafturi se ocupă cu proiectarea și productia sistemelor de rafturi metalice și rafturi industriale pentru depozitare. META este recunsocut pe plan național, dar și internațional, drept un lider în comerțul cu soluții..
Profix - Sisteme de fixare, feronerie, scări și scule profesionale
26.07.2017
2085 vizitatori

Profix SRL este un distribuitor la nivel național pentru sisteme de fixare, recunoscut pentru o selecție de produse eficiente și rezistente. Dorind să fie mereu alături de profesioniști cu soluții practice, gama de produse comercializate inclu..
MEA METAL - Grătare metalice, grătare inox, grătare industriale
26.07.2017
6242 vizitatori

MEA METAL APPLICATIONS SRL se ocupă cu distribuția și comercializarea de grătare si scări metalice industriale, de înaltă calitate, standard și atipice, zincate termic prin imersie totală.Firma este o subunitate comerciala a holdingului germ..
FRAMEWORKS - Rafturi metalice, rafturi depozitare, miniplatforme și schele mobile
07.06.2017
4167 vizitatori

Firma FRAMEWORKS comercializează și livrează la nivel național rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), scări (scări profes..
VIVA FACILITIES - Mobilier personalizat, mobilier din lemn și mobilier metalic
15.03.2017
6797 vizitatori

VIVA FACILITIES este locul unde schițele, pozele și ideile tale în materie de mobilier pot prinde contur! Dacă ai văzut undeva un proiect deosebit, designerii noștri îți stau la dispoziție cu servicii profesionale și te ajută să creezi mo..
CELPI S.A. - Structuri metalice - Confecții metalice - Construcții civile și industriale
08.11.2016
1680 vizitatori

CELPI S.A. este o companie de construcții cu tradiție ce se impune prin structurile și confecțiile metalice de înaltă calitate, fiind un competitor de top atât pe piața românească, cât și pe cea internațională.Peste 50 de ani de experie..
MIP CAR– Reparații mecanice - Întreținere utilaje industriale – Confecții metalice
03.10.2016
2142 vizitatori

MIP CAR este o companie cu profil tehnic și o experiență de peste 10 ani în domeniul reparațiilor mecanice, întreținerii utilajelor industriale și confecțiilor metalice.Atelierul propriu de prelucrări prin așchiere al firmei este dotat cu ..
RED TECHNIC - Montaj rafturi
25.08.2016
617 vizitatori

Înființată în anul 2013, RED TECHNIC este o firmă specializată în servicii de montaj rafturi industriale: rafturi arhivă, rafturi cantilever, rafturi clasice paleți, rafturi cu mezanin, rafturi cu șuruburi, rafturi drive-in, rafturi mobile...
STORE LOGISTIC - Rafturi metalice - Mobilier metalic - Stivuitoare - Echipamente de prelucrare a tablei
12.02.2016
2861 vizitatori

STORE LOGISTIC București este o companie specializată în soluții logistice pentru consumatori industriali, depozite, instituții publice sau spații medicale, având activitatea împărțită în două divizii: STORE LOGISTIC WAREHOUSE & INDUSTR..
ELDEROM - Producție publicitară - Casete luminoase - Confecții metalice
20.11.2015
2801 vizitatori

ELDEROM Cluj este o companie cu o experiență de peste 20 de ani în producție publicitară care oferă servicii complete în acest domeniu pentru spații comerciale, sedii bancare, benzinării, fabrici sau sedii firme.Compania consolidează identi..
MET TIMIȘOARA - Confecții metalice - Mobilier metalic industrial - Orice confecție metalică la comandă
17.08.2015
2474 vizitatori

MET TIMIȘOARA este o companie cu tradiție, prezentă de 25 de ani pe piața confecțiilor metalice din România. Compania produce o gamă largă de confecții metalice și nu numai: mobilier metalic industrial, mobilier metalic medical, mobilier me..
DANYS - dotari si echipamente spatii comerciale - mobilier si rafturi metalice
24.09.2009
3655 vizitatori

Danys Group inc. SRL este o societate specializata in sisteme complete de depozitare si expunere, prin urmare, firma importa, comercializeaza si monteaza rafturi si stelaje pentru toate tipurile de magazine, supermarketuri, depozite si hale, spatii d..