Rulouri exterioare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de rulouri exterioare în Cluj.

11 firme
INTERCOM TOPAZ - Profile PVC Winhouse, profile aluminiu DELTA și feronerie Geviss
29.11.2017
9221 vizitatori

INTERCOM TOPAZ este unic importator și distribuitor pe piața românească al profilelor PVC Winhouse și Windoline cu armături aferente, al feroneriei Geviss (ferestre și uși), având peste 20 de ani de experiență în domeniu. În prezent, Int..
NEOFIX - Reparații și service termopane în Cluj
24.10.2017
5236 vizitatori

Societatea NEOFIX este dedicată exclusiv reparațiilor de termopane și a câștigat o vastă experiență în acest domeniu, în decursul anilor. De asemenea, firma asigură servicii complete de montaj, reparații și întreținere pentru ferestre ..
THERMO TIME - Tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu, rulouri aluminiu și uși interioare
02.08.2017
8385 vizitatori

THERMO TIME SRL este aliatul tău în alegerea gamei complete de tâmplărie PVC, Aluminiu și lemn, dar și uși, rulouri alumniu, glafuri și jaluzele pentru amenajări de calitate și estetice! Tâmplărie PVC, Aluminiu și lemn pentru amenajări..
Holze Design Industry - Uși și ferestre din lemn stratificat de calitate superioară
26.05.2017
1253 vizitatori

Holze Design Industry SRL este o firmă specializată în producția și comercializarea de uși și ferestre din lemn stratificat de calitate superioară.Echipa Holze Design Industry, având o îndelungată experiență inspirată de la meșterii tr..
IDEAL SISTEM - Tâmplărie PVC cu geam  termopan - Ferestre - Jaluzele și rulouri - Uși de garaj
25.04.2017
9806 vizitatori

Firma IDEAL SISTEM SRL vă oferă ferestre și tâmplărie cu geam termpoan Rehau, GU și Saint Gobain, mărci consacrate pe plan mondial, renumite atât pentru fiabilitatea tâmplariei comercializate, cât și pentru utilizarea tehnologiilor de ulti..
FeroTech - producător rulouri exterioare, plase anti insecte ferestre și uși
13.01.2017
5620 vizitatori

Compania FeroTech Distribution S.R.L. din Cluj Napoca vă oferă o gamă variată de plase pentru insecte / țânțari cu aplicabilitate diversă precum: plase insecte tip rulou, plase insecte pentru uși armonice, culisante, batante, perdea plasă ..
MAR & PET GRUP - Tâmplărie PVC și termopane REHAU
15.04.2016
2491 vizitatori

MAR & PET GRUP este o societate care produce de peste 12 ani tâmplărie PVC cu profile REHAU și geamuri termopane REHAU pentru construcții noi sau renovări, case uni sau multifamiliale, construcții comerciale sau industriale. 700-800 de ferestr..
PROLEMATEX - Ferestre din lemn stratificat - Usi lemn stratificat - Scari lemn
11.02.2016
12138 vizitatori

PROLEMATEX este o firma privata specializata in productia de usi si ferestre din tamplarie din lemn stratificat. Mai exact Prolematex produce tamplarie atat pentru usi din lemn stratificat in Cluj, cat si ferestre din lemn stratificat Cluj, tamplarie..
ZADAN COMPANY - Tâmplărie PVC și ALUMINIU
22.09.2015
3291 vizitatori

Executăm orice model de ferestre, uși sau rulouri la comandă! ZADAN COMPANY din Cluj-Napoca, cu sediul pe Calea Baciului, nr. 64, execută la comandă orice model de ferestre sau uși de interior/exterior cu profile din PVC și aluminiu. Compania..
DOCTOR TERMOPAN - Service termopane - sticlă securizată
08.05.2015
4212 vizitatori

DOCTOR TERMOPAN Cluj este o companie specializată și dedicată serviciilor de reparații termopane. Cu experiență de 20 de ani în domeniul tâmplăriei termoizolante, echipa Doctor Termopan execută reparații pentru ferestre și uși din tâmpl..
JALUZELE MATEI - Producție, comercializare și reparații jaluzele și rulouri
15.09.2014
4116 vizitatori

Cu o vechime de peste 20 de ani în producția și comercializarea produselor de tehnică parasolara, JALUZELE MATEI CLUJ oferă clienților săi jaluzele verticale și orizontale, rulouri interioare din material textil sau bambus și rulouri exterio..