Amenajare spații verzi în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate amenajarea de spații verzi în Cluj.

6 firme
GREEN PLANET - Sisteme de irigații și amenajări spații verzi
19.09.2017
9761 vizitatori

GREEN PLANET se ocupă cu sisteme de irigare automată cu aplicații în sectorul rezidențial și cel agricol, dar și servicii de fertiirigare cu ajutorul unui aparat de dozare hidraulic Dosatron. Soluții personalizate și eficiente de irigare! ..
ALERAD CONSTRUCT - amenajări interioare și exterioare - construcții civile - pavaje
09.05.2017
1314 vizitatori

ALERAD CONSTRUCT SRL este o firmă ce își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor civile, prestând diverse servicii de amenajare interioară și exterioară. În portofoliul firmei pot fi întâlnite lucrări precum execuția de gar..
PERFECT STYLE - Servicii profesionale complete de amenajare și întreținere spații verzi
02.03.2017
3695 vizitatori

Compania PERFECT STYLE este membră a grupului Euro Zone și are ca principal obiect de activitate amenajarea și întreținerea spațiilor verzi (tăieri pom, tuns gazon), atât pentru locuințe private, cât și pentru asociații de locatari, insti..
NEOFLORA - Amenajare grădini și spații verzi - plante la ghiveci - aranjamente florale
25.06.2015
1389 vizitatori

NEOFLORA CLUJ are ca principal obiect de activitate amenajarea grădinilor și a spațiilor verzi, dar oferă servicii de amenajare și pentru terase, balcoane, rondouri sau alei.Din dorința de a furniza soluții complete în amenajarea cu plante, a..
VER DECOR - Amenajare spații verzi și instalare sisteme de irigat
11.03.2015
2419 vizitatori

VER DECOR este partenerul ideal în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi atât pentru locuințe private, cât și pentru domeniul public, sedii comerciale sau sedii firme. Societatea își desfășoară activitatea pe raza municipiului Cluj..
PLANT TOUR - Experți în amenajarea grădinilor și spațiilor verzi
02.02.2015
2045 vizitatori

Înființată în 2006, compania PLANT TOUR s-a specializat în amenajarea de grădini, parcuri și spații verzi, dar se ocupă și de comerțul cu arbori, arbuști, plante ornamentale sau obiecte decorative.Serviciile de amenajare oferite de PLANT ..