Țigla metalică în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de țiglă metalică în Cluj.

20 firme
ACOPART - Acoperișuri metalice de calitate!
24.11.2017
4929 vizitatori

Compania Acopart se ocupă cu montarea de acoperișuri metalice, dar realizează și acoperișuri din tablă cutată pentru hale industriale, lucrări de renovare acoperișuri sau montaj sisteme pluviale. Împreună cu echipa sa, dinamică și profes..
TAKKA ROOF - Țiglă metalică, tablă cutată, tablă fălțuită și accesorii pentru acoperiș
20.09.2017
9782 vizitatori

TAKKA ROOF este aliatul tău în domeniul învelitorilor de tablă, oferind țiglă metalică, accesorii pentru acoperișuri, tablă cutată și sisteme pluviale disponibile în mai multe culori, modele şi tipuri de material. Firma își desfășoar..
Brumaris - Montaj acoperișuri din țiglă metalică și reparații sisteme de acoperiș
14.09.2017
4586 vizitatori

Brumaris SRL este o societate specializată în prestarea serviciilor de montaj învelitori pentru acoperișuri din țiglă metalică, pachetul de servicii fiind completat și de reparții acoperișuri, modificări mansarde și poduri. De asemenea, d..
VIVA ROOF METAL - Țiglă metalică și acoperișuri tablă fălțuită
31.07.2017
1527 vizitatori

VIVA ROOF METAL oferă țiglă metalică, acoperișuri din tablă fălțuită și accesorii acoperișuri, toate la preț de producător. De asemenea, firma asigură și serviciile de montaj acoperișuri, reparații acoperișuri vechi sau noi, precum ..
Bilka Steel - Sisteme complete pentru acoperișuri
27.06.2017
20924 vizitatori

BILKA este o companie românească, recunoscută în domeniul construcțiilor pentru producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industrial..
BDM ROOF SYSTEM - țiglă metalică pentru sisteme complete de acoperiș
06.06.2017
1004 vizitatori

BDM Roof System SRL asigură cliențiilor săi soluții integrale pentru sistemele complete de învelitori metalice pentru acoperișuri. Întreaga gamă de țigle metalice și accesorii este produsă de fabricanți recunoscuți pentru calitatea produ..
SURPLUS - materiale Sika, calorifere și scări interioare
18.05.2017
10993 vizitatori

Firma SURPLUS se ocupă cu produse marca Fontanot cum sunt scările interioare și balustradele cerate într-o manieră elegantă pentru îndeplinirea nevoilor tuturor clienților. Gama noastră de produse conține și materiale Sika, dar și calorif..
TECTUM STEEL - Vânzare și montaj țiglă metalică și sisteme pluviale
10.05.2017
4503 vizitatori

TECTUM STEEL SRL se ocupă cu importul si distribuția de tablă tip țiglă și producerea de accesorii și sisteme pluviale necesare unui sistem de acoperiș complet. Oferim produse de înaltă clasă pentru siguranța unui acoperiș durabil și de..
ELLCOR ROOF - Tigla metalica - Montaj tigla metalica - Montaj sisteme pluviale
14.03.2017
1278 vizitatori

ELLCOR ROOF distribuie și montează țiglă metalică, sisteme pluviale, profile trapezoidale și nu numai, fiind recunoscută la nivel regional pentru profesionalism, seriozitate și produse de calitate. Firma pune la dispoziția clienților o gam..
UNIMETAL - Producător de învelitori metalice, tablă cutată, tablă tip țiglă, sisteme pluviale
06.02.2017
5266 vizitatori

UNIMETAL SRL produce închideri și acoperiri (tablă cutată, învelitori metalice, profile de tablă, sisteme pluviale) pentru hale industriale, precum și o gamă diversificată de elemente de tinichigerie pentru construcții civile și industrial..
CARETTA - Sisteme complete de acoperiș - Țiglă metalică mată și lucioasă - Țiglă metalică Mediteran PLUS- Sisteme pluviale - Accesorii
12.08.2016
2977 vizitatori

Cu o experiență de peste 10 ani în producția sistemelor complete de acoperiș, CARETTA oferă o gamă largă de produse pentru construcția unui acoperiș durabil: țiglă metalică mată și lucioasă, elemente și accesorii pentru acoperișuri ..
BEL PROFIL MONTAJ -  tigla metalica si acoperisuri profesionale
09.04.2015
6641 vizitatori

Acoperisul perfect pentru casa ta! Daca vreti sa va renovati casa si sa fiti siguri ca aveti parte de cele mai bune servicii, BEL PROFIL MONTAJ va sta la dispozitie cu tigla metalica si o echipa specializata in reparatii si montaj de acoperisuri. In..
ELMECO- Tigla metalica, sisteme pluviale, ferestre de mansarda
16.10.2014
10690 vizitatori

Elmeco este specialist in acoperisuri si va poate oferi tigle metalice, jgheaburi si burlane, glafuri, ferestre de mansarda si nu in ultimul rand montaj si consultanta profesionista pentru acoperisuri si mansarde. Acoperisul ELMECO ofera casei perso..
EXPO TEST CONSTRUCT - proiectare comercializare si executie sisteme complete de acoperisuri
04.07.2014
5815 vizitatori

SC EXPO TEST CONSTRUCT SRL – lider national 2014 in distributia si vanzarea de invelitori din tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Decra ICOPAL. Fondata in anul 2003, avand ca obiect de activitate consilierea, proiectare- ofertare, va..
ProntoRoof Construct - Montaje tigla metalica pentru acoperisuri - Reabilitari acoperisuri
10.12.2013
4517 vizitatori

ProntoRoof Construct va ofera servicii de montaj tigla metalica pentru acoperisuri, montaj invelitori confectionate din tabla faltuita, reabilitari acoperisuri, montaj invelitori cupru, acoperisuri din tabla sau din sindrila bituminoasa, precum..
Metal Plan Construct - Tigla metalica - Dulgherie - Ferestre mansarda - Amenajari - Hidroizolatii
24.09.2013
6561 vizitatori

Metal Plan Construct isi desfasoara activitatea in domeniul acoperisurilor din tabla asigurand clientilor sai cele mai potrivite tehnologii si materiale pentru acoperisuri. Metal Plan Construct comercializeaza si monteaza tigla metalica pentru ca aco..
CARP CONSTRUCT - tigla metalica - tabla acoperis - sisteme de acoperisuri
20.08.2013
7926 vizitatori

Carp Construct este o companie infiintata in 2007 ce va ofera servicii de montaj tigla metalica, precum si o gama variata de produse pentru acoperisuri: tigla metalica, tabla cutata, sisteme pluviale, piese de finisaj din stoc sau in urma..
EVAM - confectii metalice - instalatii in constructii - acoperisuri din tigla metalica
20.07.2011
5446 vizitatori

Evam Cluj ofera acoperisuri din tigla metalica, structuri metalice pentru constructii si repere metalice stantate, precum si produse pentru instalatii in constructii. De asemenea, Evam Cluj ofera servicii de montaj acoperisuri din tigla metalica, mon..
GEO CONSTRUCT - tigla metalica - partener Lindab - hale metalice
31.03.2011
8752 vizitatori

Societatea Geoconstruct, cu sediul in Floresti, jud. Cluj, s-a infiintat in anul 1999, avand ca principal obiect de activitate comercializarea de materiale de constructii, in calitate de partener Lindab pentru sisteme de acoperis metalic. Prin urmare..
ARECONSTRUCT - sisteme de acoperisuri din tigla metalica - sisteme pluviale
14.07.2010
5868 vizitatori

Areco Sweden AB este o companie privata care si-a inceput activitatea in 1944. De la infiintarea societatii cu aproximativ 60 de ani in urma, aceasta s-a extins si s-a dezvoltat intr-un ritm rapid, iar in prezent este o societate puternica si cu comp..