2000 BAZIL ELECTRICS - Instalații electrice, instalații rezidențiale, instalații industriale

2000 BAZIL ELECTRICS - Instalații electrice, instalații rezidențiale, instalații industriale

actualizat la
10.08.2020
vizualizări
1949
1 voturi
status
actualizat

2000 BAZIL ELECTRICS este o companie care activează de aproape 20 ani în domeniul electric, iar din 2015 prestează neîntrerupt și în Germania. Aceasta oferă o gamă extinsă de servicii și produse care se adresează atât segmentului rezidențial, cât și celui industrial. Serviciile puse la dispoziție includ: instalații rezidențiale, instalații industriale, branșamente, iluminat public, iluminat festiv și nu numai. De asemenea, 2000 BAZIL ELECTRICS deține un magazin de materiale electrice în cadrul căruia se pot regăsi numeroase produse de la producători.

Firma se află într-o continuă dezvoltare și pune la dispoziția clienților soluții optime pentru orice tip de problemă electrică. Echipa este una profesionistă, cu o experiență îndelungată în domeniu, care execută lucrări la standarde înalte, ȋnsoțite de certificate de garanție şi de conformitate.

bazil electrics

Instalații rezidențiale - 2000 BAZIL ELECTRICS asigură instalații electrice pentru locuințe, utilizând produse de calitate. Compania este una autorizată, oferă certificate de garanție, întocmește documentația necesară și toate acestea sunt executate la prețuri rezonabile.

Instalații industriale - Firma oferă consultanță și proiectare gratuite, dar și orice material pentru instalații de forță. 2000 BAZIL ELECTRICS vine în ajutorul persoanelor juridice cu soluții care să rezolve problemele legate de energia electrică.

Branșamente - Ai nevoie de un branșament nou sau trebuie să îl repari pe cel vechi? 2000 BAZIL ELECTRICS are grijă să se ocupe de toate etapele, inclusiv de documentație și avize, la un preț avantajos.

Rețele și posturi de transformare - 2000 BAZIL ELECTRICS se ocupă de posturi de transformare pentru fabrici, hoteluri, blocuri și nu numai. Firma execută lucrarea și se ocupă gratuit de proiectare și întreaga documentație necesară. De asemenea, poate extinde rețelele existente, identificând soluții pentru ca prețul să poată fi acoperit (finanțări nerambursabile, ajutor de la primării, etc.).

Bobinaj - Dacă ai nevoie de un motor electric nou, la 2000 BAZIL ELECTRICS găsești motoare cu puteri de la 0,15 KW la 110KW, la care se pot adăuga relee de protecție, contactori, butoane, întrerupătoare, cabluri, etc. La cerere, compania asigură gratuit transportul și punerea în funcțiune a motorului. De asemenea, se ocupă și de rebobinarea oricărui motor asincron ars.

Iluminat public, ornamental și arhitectural - Din anul 2005 și până în prezent, 2000 BAZIL ELECTRICS a montat peste 15.000 de aparate de iluminat, a extins rețelele de iluminat zeci de km și a redus la jumătate consumul de energie cu iluminatul. Compania vă prezintă o gamă vastă de aparate de iluminat (economizoare, clasice, cu led) la care adaugă toate componentele conexe.

Iluminat festiv - Firma vine în ajutor cu iluminatul pentru sărbătorile de iarnă sau alte evenimente. 2000 BAZIL ELECTRICS iluminează localități, cartiere, parcuri și grădini cu ajutorul perdelelor de lumini, figurinelor luminoase sau al instalațiilor care împodobesc copacii. Fiecare ofertă de iluminat festiv este personalizată și promite o lucrare impresionantă, reprezentativă pentru fiecare oraș în parte.

Proiectare și Consultanță - Pentru probleme precum cele de tip tehnic sau facturile la curent, 2000 BAZIL ELECTRICS vă aşteaptă de douǎ ori pe săptămână pentru consultanţă gratuită, indiferent dacă sunteți sau nu clientul lor. De asemenea, pentru orice tip de proiect la care alegeți 2000 BAZIL ELECTRICS pentru executarea lucrării, proiectarea este gratuită.

Fotovoltaice - Din dorința de a oferi o serie cât mai variată de servicii, 2000 BAZIL ELECTRICS este partenerul tău în cadrul Programului Sisteme Fotovoltaice al Asociației Fondului de Mediu. Pentru mai multe detalii și informații, contactează echipa!

Magazin materiale electrice - 2000 BAZIL ELECTRICS are grijă să ofere materiale de la producătorii potriviți, la prețuri optime. La cerere, produsele sunt transportate gratuit la locul de montaj și pentru majoritatea lor se asigură și montajul gratuit. Compania promite lucrări pentru care clientul nu trebuie să își mai facă probleme. Echipa se ocupă de materiale, proiectare și execuție a instalației.

2000 BAZIL ELECTRICS dispune de o varietate de echipamente și unelte care asigură realizarea lucrărilor într-un mod operativ și în condiții de maximă siguranță.

2000 Bazil Electrics este o societate atestată ANRE pentru lucrări de tipul:

 • C1A “Proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV-20kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală de cel mult 20kV”
 • C2A “Executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4-20kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20kV”

De asemenea, pentru îmbunătățirea serviciilor oferite 2000 BAZIL ELECTRICS a implementat:

 • SR EN ISO 9001:2008 “Managementul Sistemului Calitatii”
 • SR EN ISO 14001:2005 “Sistemul de Management de Mediu”

Galerie fotografii 2000 BAZIL ELECTRICS - Instalații electrice, instalații rezidențiale, instalații industriale

Contact 2000 BAZIL ELECTRICS

 • Telefon: 0262 355 351; 0262 353 943; 0752 269 898
  Fax: 0262 355 351
 • Persoana de contact: Bazil Ștefănescu
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://bazilelectrics.ro/
 • Adrese:

  Str. Aleea Eroilor, Nr. 15, Vișeu de Sus, Maramureș

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma 2000 BAZIL ELECTRICS. Pentru orice informaţii, contactaţi 2000 BAZIL ELECTRICS, Tel: 0262 355 351; 0262 353 943; 0752 269 898

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti 2000 BAZIL ELECTRICS, poți acorda un vot în CLUJ CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

RAPTRONIC - Construcții civile și industriale, instalații în construcții și transport pneumatic
28.05.2012
9578 vizualizari

RAPTRONIC - Construcții civile și industriale, instalații în construcții și transport pneumatic

RAPTRONIC SRL oferă servicii de construcții civile și industriale, instalații în construcții - instalații electrice, instalații termice, instalații de ventilație - și sisteme de transport pneumatic. Raptronic este compania-nucleu a grupului de firme ...
VB SOLUTION - panouri electrice - calorifere electrice - sisteme de incalzire electrica
29.09.2009
8258 vizualizari

VB SOLUTION - panouri electrice - calorifere electrice - sisteme de incalzire electrica

         Sistem inovativ cu un design modern pentru incalzire.Proprietarii Adax NEO se pot mandri nu numai cu un panou minunat, neconventional din punct de vedere al designului, care se potriveste excelent fiec...
PROTEHNIC BODEA - protecția muncii - verificare instalații și echipamente - management deșeuri - prevenire incendii
10.05.2017
5132 vizualizari

PROTEHNIC BODEA - protecția muncii - verificare instalații și echipamente - management deșeuri - prevenire incendii

PROTEHNIC BODEA SRL este o firmă ce activează în domeniul activităților de testări și analize tehnice, specializat în prestarea serviciilor de consultanță în securitatea și sănătatea în muncă, prevenirea și stingerea incendiilor, supravegherea și ver...