2000 BAZIL ELECTRICS - Instalații electrice, instalații rezidențiale și industriale, panouri fotovoltaice

2000 BAZIL ELECTRICS - Instalații electrice, instalații rezidențiale și industriale, panouri fotovoltaice

actualizat la
31.08.2021
vizualizări
5926
2 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

2000 BAZIL ELECTRICS este o companie care activează în domeniul electric și oferă o gamă extinsă de servicii și produse destinate segmentului rezidențial, dar și celui industrial. Totodată, firma a cunoscut o dezvoltare notabilă în domeniul energiei alternative, oferind servicii complete pentru instalarea sistemelor fotovoltaice. Aceasta asigură proiectarea, întocmirea documentației și montajul final al panourilor solare comercializate în magazinul propriu.

Serviciile puse la dispoziția clienților includ: instalații rezidențiale, instalații industriale, branșamente, iluminat public, iluminat festiv, montarea panourilor fotovoltaice și nu numai. De asemenea, 2000 BAZIL ELECTRICS deține un magazin de materiale electrice în cadrul căruia se pot regăsi numeroase produse din domeniul electric.

În ceea ce privește montarea panourilor fotovoltaice, specialiștii 2000 BAZIL ELECTRICS oferă servicii complete de proiectare, consultanță și întocmire a documentației necesare, dar și servicii de montaj. Totodată, pentru a ușura întregul proces de execuție, compania comercializează în magazinul propriu panouri solare.

Firma se află într-o continuă dezvoltare și pune la dispoziția clienților soluții optime pentru orice tip de problemă electrică. Echipa este una profesionistă, cu o experiență îndelungată în domeniu, care execută lucrări la standarde înalte, ȋnsoțite de certificate de garanție şi de conformitate.

bazil electrics

Instalații rezidențiale - 2000 BAZIL ELECTRICS asigură instalații electrice pentru locuințe, utilizând produse de calitate. Compania este autorizată ANRE, oferă certificate de garanție, întocmește documentația necesară, iar prețurile de execuție sunt rezonabile.

Instalații industriale - Firma oferă consultanță și proiectare gratuită și pune la dispoziția beneficiarului orice material necesar pentru instalațiile de forță. 2000 BAZIL ELECTRICS vine în ajutorul persoanelor juridice cu soluții care să rezolve problemele legate de energia electrică.

Branșamente - 2000 BAZIL ELECTRICS execută branșamente noi și repară branșamentele vechi, ocupându-se de toate etapele de execuție, inclusiv de documentație și avize, la un preț avantajos.

Rețele și posturi de transformare - 2000 BAZIL ELECTRICS execută posturi de transformare pentru fabrici, hoteluri, blocuri și nu numai. Firma se ocupă gratuit de proiectare și întreaga documentație necesară. De asemenea, poate extinde rețelele existente, identificând soluții pentru ca prețul să poată fi acoperit (finanțări nerambursabile, ajutor de la primării, etc.).

Bobinaj - Dacă ai nevoie de un motor electric nou, la 2000 BAZIL ELECTRICS găsești motoare cu puteri de la 0,15 KW la 110KW, la care se pot adăuga relee de protecție, contactori, butoane, întrerupătoare, cabluri, etc. La cerere, compania asigură gratuit transportul și punerea în funcțiune a motorului. De asemenea, se ocupă și de rebobinarea oricărui motor asincron ars.

Iluminat public, ornamental și arhitectural - Din anul 2005 și până în prezent, 2000 BAZIL ELECTRICS a montat peste 15.000 de aparate de iluminat, a extins rețelele de iluminat zeci de km și a redus la jumătate consumul de energie cu iluminatul. Compania vă prezintă o gamă vastă de aparate de iluminat (economizoare, clasice, cu led) la care adaugă toate componentele conexe.

Iluminat festiv - Firma vine în ajutorul clienților cu iluminatul pentru sărbătorile de iarnă sau alte evenimente. 2000 BAZIL ELECTRICS iluminează localități, cartiere, parcuri și grădini cu ajutorul perdelelor de lumini, figurinelor luminoase sau al instalațiilor care împodobesc copacii. Fiecare ofertă de iluminat festiv este personalizată și promite o lucrare impresionantă, reprezentativă pentru fiecare oraș în parte.

Proiectare și Consultanță - Pentru probleme precum cele de tip tehnic sau facturile la curent, 2000 BAZIL ELECTRICS vă aşteaptă de douǎ ori pe săptămână pentru consultanţă gratuită, indiferent dacă sunteți sau nu clientul lor. De asemenea, pentru orice tip de proiect la care alegeți 2000 BAZIL ELECTRICS pentru executarea lucrării, proiectarea este gratuită.

Panouri fotovoltaice - Din dorința de a oferi o serie cât mai variată de servicii, 2000 BAZIL ELECTRICS devine partenerul clienților în cadrul Programului Sisteme Fotovoltaice al Asociației Fondului de Mediu. Echipa oferă servicii de proiectare, consultanță de specialitate și întocmire a documentației necesare, dar și servicii de montaj. Compania susține utilizarea energiilor regenerabile, printr-o alternativă viabilă de producere a energiei electrice, evitând în acest fel problema emisiilor de dioxid de carbon și reducând gazele cu efect de seră.

Magazin materiale electrice - 2000 BAZIL ELECTRICS are grijă să ofere materiale de la producătorii potriviți, la prețuri optime. La cerere, produsele sunt transportate gratuit la locul de montaj și pentru majoritatea lor se asigură și montajul gratuit. Compania preia și execută proiecte complete, oferind materialele necesare, proiectarea și execuția instalației.

2000 BAZIL ELECTRICS dispune de o varietate de echipamente și unelte care asigură realizarea lucrărilor într-un mod operativ și în condiții de maximă siguranță. Aceasta este o societate atestată ANRE pentru lucrări de tipul:

  • C1A “Proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV-20kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală de cel mult 20kV”
  • C2A “Executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4-20kV şi posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20kV”

De asemenea, pentru îmbunătățirea serviciilor oferite, 2000 BAZIL ELECTRICS a implementat:

  • SR EN ISO 9001:2008 „Managementul Sistemului Calitatii”
  • SR EN ISO 14001:2005 „Sistemul de Management de Mediu”

Galerie fotografii 2000 bazil electrics - instalații electrice, instalații rezidențiale și industriale, panouri fotovoltaice

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Magazin materiale electrice și panouri fotovoltaice - 2000 BAZIL ELECTRICS

 magazin bazil 1 magazin bazil 2   magazin bazil 3

Servicii oferite de 2000 BAZIL ELECTRICS:

 Instalații rezidențiale
 Instalații industriale
 Branșamente
 Rețele și posturi de transformare
 Bobinaj
 Iluminat public, ornamental și arhitectural
 Iluminat festival
 Proiectare și consultanță
Proiectare, întocmirea documentației și montajul panourilor fotovoltaice
Magazin materiale electrice

Contact 2000 BAZIL ELECTRICS

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

CARPAT ENERGY - energie alternativa - panouri solare - pompe de caldura - turbine eoliene
27.10.2011
16327 vizualizari

CARPAT ENERGY - energie alternativa - panouri solare - pompe de caldura - turbine eoliene

Carpat Energy Cluj-Napoca comercializeaza sisteme de energie alternativa pentru productia de electricitate din: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, precum si sisteme de energie alternativa pentru productia de energie termica: pompe de caldura, po...
TCE GROUP INSTAL - Sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice
05.06.2024
121 vizualizari

TCE GROUP INSTAL - Sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice

TCE INSTAL importă, distribuie și montează sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice și alte echipamente performante în domeniul instalațiilor. Produsele provin de la brand-uri mondiale de top, precum CANADIAN SOLAR, unul dintre producătorii mondia...
ECOINSTAL - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
24.10.2023
24838 vizualizari

ECOINSTAL - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic

ECOINSTAL activează de peste 15 ani în sectorul producției și instalării de sisteme de pompe de căldură, încălzire în pardoseală, ventilație cu recuperare de căldură, răcire în tavan și panouri solare. Pornind de la consultanță individualizată bazat...