Panouri solare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de panouri solare în Cluj.

16 firme
KARON - Încălzire pardoseală, panouri radiante și degivrare
20.07.2018
1171 vizitatori

Pentru soluții de încălzire electrice și soluții fotovoltaice firma KARON vă stă la dispoziție cu: sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini, sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid, cabluri electrice pentru..
UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă
18.07.2018
47 vizitatori

UNICMAR NEW ENERGY oferă soluții în energiile regenerabile și alternative, sisteme energoeficiente, soluții pentru generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă. Firma reprezintă partenerul tău de încredere în apr..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
05.07.2018
7217 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
ENERGY FRIENDLY SOLUTIONS - Panouri solare fotovoltaice, instalații hibrid, micro-hidrocentrale și turbine eoliene
04.06.2018
200 vizitatori

ENERGY FRIENDLY SOLUTIONS (EFS) este o companie din Cluj-Napoca ce activează în domeniul instalațiilor electrice bazate pe energii regenerabile asigurând: panouri solare fotovoltaice, turbine eoliene, micro-hidrocentrale și încărcare a mașini..
BOTA INSTALATII - Centrale termice, centrale pe lemne sau combustibil solid și încălzire în pardoseală
13.03.2018
9296 vizitatori

BOTA INSTALATII este o companie care are ca principală activitate comercializarea de centrale termice pe lemne sau combustibil solid, instalații sanitare, de ventilare și climatizare, pompe de căldură, panouri solare.  Bota Instalatii asigură ..
UNIC ENERGO INSTAL - PANOURI RADIANTE și PLASME TERMICE
28.11.2017
2291 vizitatori

UNIC ENERGO INSTAL oferă gama diversificată de panouri radiante cu infraroșu (Sunjoy, Prima, Dr. Kocher), plasme termice, panouri solare, boilere, încălzitoare de apă, aparate de aer condiționat și propune sisteme alternative de încălzire m..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
5037 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
TEKNO FM S.R.L. - Instalații încălzire electrică - Încălzire electrică în pardoseală - Panouri radiante, solare și fotovoltaice
08.11.2016
1874 vizitatori

Tekno FM S.R.L. este o firmă ce s-a dezvoltat intens în aria energiei alternative, comercializând tehnologii eficiente pentru încălzire, iluminat și generare de energie.O firmă verde ce a încolțit pe piața românească în 2007, Tekno FM s-..
ELECTRO TERMINAL CDS - Montaj panouri fotovoltaice - Invertoare de curent
10.05.2016
1980 vizitatori

Firma ELECTRO TERMINAL CDS oferă servicii de implementare și mentenanță a sistemelor de generare a energiei electrice (panouri fotovoltaice și invertoare de curent), atât în România, cât și în străinătate (Germania, Austria, Elveția, It..
MO.BO SOLAR ENERGY - Instalare panouri fotovoltaice - Parcuri fotovoltaice
09.10.2015
4161 vizitatori

Compania MO.BO SOLAR ENERGY folosește energia solară în aplicații casnice și industriale și proiectează instalații bazate pe energie regenerabilă, fiind specializată în comercializarea și instalarea de panouri fotovoltaice și în realiza..
GREEN PUMPS - Pompe ecologice, economice și inovatoare pentru instalații solare, instalații eoliene și irigații
27.03.2015
3190 vizitatori

Mergând pe principiul că a economisi energie este mai ușor decât a produce energie, GREEN PUMPS a proiectat o gamă de pompe de apă cu randament ridicat și fiabilitate mare, care permit reducerea consumului de energie cu circa 50%. Acestea pot ..
GREENCELLS ENERGY - Energie ecologică prin panouri fotovoltaice!
18.11.2014
9830 vizitatori

GREENCELLS ENERGY aduce energia solară de partea ta! Energia solară este o importantă sursă de energie regenerabilă și poate fi captată și valorizată pentru a genera atât căldură cât și electricitate. Concentrându-se pe capacitatea ..
AQUA TOTAL - Filtre de apă, panouri solare și încălzire în pardoseală
08.10.2014
3530 vizitatori

AQUA TOTAL, cu sediul în Cluj-Napoca, este o firmă specializată în distribuirea și montajul de echipamente pentru tratarea și filtrarea apei marca ECOWATER (produse în SUA). Alături de gama largă de filtre oferite (filtre sedimente, filtre c..
CARPAT ENERGY - energie alternativa - panouri solare - pompe de caldura - turbine eoliene
27.10.2011
10496 vizitatori

Carpat Energy Cluj-Napoca comercializeaza sisteme de energie alternativa pentru productia de electricitate din: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, precum si sisteme de energie alternativa pentru productia de energie termica: pompe de caldura, po..
PHOENIX ENERGY - panouri solare - echipamente eoliene - energie alternativa
02.11.2010
6266 vizitatori

Sistemul solar optim - Concentrator solar parabolic conceput pentru incalzirea apei menajere, aport la incalzire si aer conditionat reprezinta noua era in energia solara.Soarele furnizeaza 1.7 X 1014 kW Pamantului, aproape de 7000 de ori mai multa ..
GB-GANZ - Distribuitor cazane apă caldă, arzătoare panouri solare și piese de schimb
24.07.2008
7400 vizitatori

Firma GB-Ganz are o tradiție industrială încă din a doua parte a sec. al XIX-lea, când pe actuala locație exista o fabrică înființată de industriașul austriac Ganz, care producea mașini agricole. În anii socialismului, firma Ganz a deven..