Amenajarea interioara a casei - separatori de spatiu in loc de pereti

Amenajarea interioara a casei - separatori de spatiu in loc de pereti

    Iti doresti un perete spectaculos, dar nu vrei sa construiesti unul? Perdelele conventionale si ecranele traditionale shoji nu sunt singurele modalitati de a-ti desparti, in mod vizual, spatiile interioare. Aceste separatoare de camere inovatoare si artistice - incluzand paneluri din plastic colorat, ecrane modulare ciudate sub forma de plante, separatori reali, verzi si in crestere, in combinatie cu pereti flexibili din lemn - functioneaza ca opere de arta, de iluminat si chiar mobilier.
 

Construieste o partitie


Sistem modular partitionat pentru camera
    Acest sistem modular partitionat numit "Celula" realizat de Studioul de Design Industrial Edelweiss, va permite sa va personalizati si sa creati un separator pentru camera sub forma, dimensiunea si densitatea de care aveti nevoie pentru acel spatiu. Benzile inguste din lemn se conecteaza impreuna si sunt usor de aranjat in modele regulate sau neregulate, oferindu-va un control asupra transparentei si aspectului separatorului respectiv.

Benzile inguste din lemn se conecteaza impreuna

Separator de camera sub forma de plante de plastic


Separator de camera sub forma de plante de plastic

    Acest separator de camera creat de catre Ronan si Erwan Bouroullec pentru Vitra, este o creatie flexibila, desi puternica, sub forma de planta creata din plastic ce este alcatuita din 19 inele puse la capetele crengilor sale. Cand este privit individual, si nu per ansamblu impreuna cu celalte obiecte de design interior, acest separator arata ca un element decorativ de design, insa atunci cand mai multe unitati sunt combinate intr-o structura cu picioare de plastic, acestea actioneaza ca si un separator organic pentru camera sau un ecran pentru intimitate. Aceasta abordare permite consumatorilor sa se implice in procesul de proiectare.

Separatorul sub forma de ramuri de copac


Separatorul sub forma de ramuri de copac

    Simplu, neted si natural: acest ecran rabatabil pentru camera realizat de catre Natsiq Outdoor este caracterizat prin ramuri de arbori falnici atasate la o baza din otel inoxidabil lacuit. Acesta actioneaza ca si un ecran de frunzis natural, permitand doar cantitatea potrivita de lumina care sa patrunda in interior.