Caldura semineului in casa ta

Caldura semineului in casa ta

    Un semineu este un dispozitiv lipit de perete, conectat la un cos de fum. Aceste exemple pe care le vom prezenta in continuare folosesc tot felul de metode de combustibil - unele ard combustibili alternativi (inclusiv apa), in timp ce altele sunt suspendate de tavan, se pot fixa in masini sau pot fi mobile, luate oriunde mergeti dumneavoastra.


Semineu sub forma de televizor

    S-a spus ca in cultura contemporana rolul semineului - ca fiind obiectul central al adunarilor familiale - a fost treptat inlocuit de televiziune. Ei bine, aceste seminee se lupta cu focul prin foc, concurand din punct de vedere estetic cu forma si design-ul modern al unui televizor.

Seminee suspendate de tavan

    Nu toata lumea are un design interior configurat pentru a lua in considerare introducerea unei suspendari pe perete, un semineu montat sau chiar cu rol adiacent peretelui. Altii ar putea pur si simplu sa se bucure de stilul unei platforme de naveta spatiala sau de o orbita luminoasa ce se misca gratios din plafonul de mai sus.

Semineu format din doua tije ce ard

    Luand forma iconica a focului primitiv - doua tije traversale ce ard - aceasta configuratie de semineu clasic, reinventat este uimitor atat in ceea ce priveste forma, dar si design-ul sau.
    Cu toate tehnologiile noastre moderne, nu este de mirare ca cineva a trasat un mod de a face foc din apa. Da, ai citit bine, semineul Aqueon de la Heat & Glo transforma de fapt apa de la robinet obisnuita in foc chiar in fata ochilor dumneavoastra. Sistemul separa hidrogenul de oxigen si le arde pe amandoua - hidrogenul ca forma de combustibil, iar oxigenul pentru culoare si luminozitate. Desigur, folosind apa sa se faca foc are beneficiul de a reduce emisiile nocive si a anula formarea fumului.