Trusa de scule si unelte

O trusa de scule si unelte pentru imbunatatirea casei va diferi, in mai multe moduri, fata de setul de instrumente care este utilizat pentru a lucra la masina ta, de exemplu. Este de multe ori, o idee buna sa pregateasti doua truse de unelte si sa le asezati separat. Trusa mecanica pentru reparatii auto este mai orientata spre chei mari si unelte grele, iar trusa de imbunatatire a casei are nevoie de un mai multe varietati.

    Trusa de scule si unelte
 
    Trusa de scule si unelte de imbunatatire a casei nu are nevoie de un set de dulii, mufe si un sortiment standard de surubelnite, desigur, dar este mai bine sa se puna accent pe mici dimensiuni pentru lucrarile de uz casnic, care vor necesita mici suruburi sau bolturi. Un necesar in trusa de scule este reprezentat de unelte electrice necesare pentru lucrarile in care sunt implicate cablurile electrice sau instalatia electrica in general. O cutie de sarme  asortate si o combinatie de instrumente de taiat sarma reprezinta un necesar ce trebuie tinut in trusa de unelte.

Trusa de unelte pentru casa

    Lucrarile de imbunatatire a casei includ adesea repararea scurgerilor sau adaugarea de obiecte sanitare baii. Clestii de blocare a canalului si chei de marimi diferite pentru dimensiuni variate de tevi sunt necesare pentru astfel de lucrari. Acesta este unul dintre motivele care stau la baza pregatirii celor doua truse separate. Multe persoane se afla in situatia in care trebuie sa repare instalatia sanitara, de exemplu, cu chei, iar automobilele cu chei pentru tevi.

    O idee buna este reprezentata de achizitionarea mai multor pachete de suruburi asortate, bolturi pentru a va oferi o mai buna sansa de a avea dimensiunea potrivita. Nimic nu incetineste o imbunatatire a casei mai mult decat vizitele frecvente la magazin pentru a cumpara un surub, spre exemplu.

 Scule si unelte pentru reparatia si intretinerea casei

    Un plus important pentru orice kit de instrumente este o lanterna buna si sa fi intotdeauna sigur sa pastrezi cateva baterii in plus. O alta idee buna pentru lucrarile de reparare din casa este aceea de a investi in centuri de scule si unelte. Aceasta este de obicei utilizata pentru transportul de arme, dar poate fi folosita si pentru lanterna sau alte instrumente. Ideea este aceasta: cu cat tineti mai multe instrumente in maini, cu atat este mai dificila miscarea intr-un spatiu stramt sau fiind sus pe o scara, prin urmare va trebui ca de fiecare data cand ai nevoie de un instrument sa cobori si sa urci, de aceea trusa de scule si unelte este ceea ce ai nevoie pentru astfel de lucrari.
 
 Chei si surubelnite