Corpuri de iluminat: lampa colorata plutitoare

Corpuri de iluminat: lampa colorata plutitoare

    Ca o meduza ce se aprinde si pluteste in spatiu, acest design de lampa suspendata realizat de catre Kristin Birna Bjarnadottir, combina eleganta cu un mister plin de culoare despre modul in care aceasta este suspendata. Designer-ul a intentionat sa faca ceva care era un amestec de magie, ireal, reflectorizant si romantic - toate intr-un singur corp de iluminat.
 
Lampa, in sine, este realizata din din panza de siguranta reflectorizanta.

    Lampa, in sine, este realizata din din panza de siguranta reflectorizanta. Acest material, folosit la lampa si siruri de margele decorative suspendate, atrag atentia si departe de firul ultra-subtire de pescuit de care corpul de iluminat este suspendat.

O unitate de iluminare sub forma de LED-uri

    O unitate de iluminare sub forma de LED-uri, discuri colorate in rosu, violet, albastru si/sau maro sunt aplicate pe lumini astfel incat sa-si schimbe culoarea si umbra de deasupra, imprastie lumina in functie de diferitele optiuni ale modelului.

Modele de lampi colorate

    In ciuda simplitatii relative a executarii lampii, acest proiect este, de fapt, destul de complex - implicand surse de iluminare alternative, culori si modele variabile, precum si o serie de efecte speciale, care seteaza lampa departe de modelele intalnite in magazinele specializate.

Lampa dispune de surse de iluminare alternative