Idei de economisire a spatiului: mese extensibile

Idei de economisire a spatiului: mese extensibile


Mese extensibile

    Lemnul si design-ul modern sunt rar gasite impreuna atunci cand vine vorba de design de interior si de mobilier, materialul clasic se combina  cu linii moderne. Aceste mese din lemn dreptunghiulare, moderniste si mese extensibile din lemn, rotunde, se transforma si se extind cu usurinta tehnologica, dar au varietatea vizuala naturala asociata cu lemn din esenta tare, puternic granulat. Aceste mese extind un spatiu suplimentar cu gratia hi-tech, dar cu frumusetea traditionala.
 
 Mese din lemn
 
    Aspectul de marmura ale esentei de lemn (ambalat in jurul tuturor suprafetelor plane de blaturi de masa) sprijina si consolideaza modernitatea rigida a formelor rectilinii - fara indoiala, o miscare intentionata creata de catre Schulte. Formele mesei sunt, cel putin in linii mari, circulare si rectangulare - desi, in prelungire, mesele iau, in cele din urma, o forma mai complexa si mai putin traditionala.

Masa extensibila din lemn

    Cu elemente de sustinere din otel inoxidabil si lemn din esenta tare dramatica din maslin, cires si alte esente de lemn durabile, exotice si contrastante, aceste prelungiri ale meselor fac declaratii indraznete ca piesa centrala solida a unui design interior. In plus, indiferent daca sunt rotunde sau dreptunghice, aceste mese reprezinta o legatura vizuala atractiva a materialelor traditionale naturale si tehnologia moderna, precum si hardware-ul responsabil pentru extinderea formei de baza a mesei.

Masa rotunda extensibila din lemn