Modele de seminee ecologice pe bio-etanol

Modele de seminee ecologice pe bio-etanol

 
 seminee ecologice
Am incercat mereu sa-i surprindem pe clientii nostri prin produse inovative si de calitate superioara. Impinsi de aceasta dorinta am cautat colaboratori care ofera prin produsele lor combinatia perfecta intre design avangardist si standard superior de calitate. Unul dintre acesti colaboratori este Safretti, firma de prestigiu international cu care suntem in parteneriat inca din 2006.
 
Gama Concept a fost creata ca o varianta economica a semineelor Safretti, principiul de functionare fiind acelasi. Semineele pe bio-etanol reprezinta imaginea unei existente evoluate aducand focul in casa dvs. intr-o versiune moderna. Aceasta gama a fost conceputa in ideea ca, pentru a crea un decor sofisticat si modern in casa dvs. nu trebuie sa depuneti mult efort sau sa cheltuiti foarte multi bani.

seminee ecologice bio-etanol

Pe parcursul anilor, gama de seminee Concept s-a dezvoltat, iar acum va prezentam ultimele modele, cu un aspect stilat dat de designul semineelor si de materialele din care sunt realizate.

modele seminee

Noutatea este data atat de semineele din piatra, care sunt disponibile intr-o gama variata de culori - care include granit negru, travertin si altele - cat si de semineele vopsite printr-o tehnica inovativa, spraystone. Acestea din urma, sunt realizate dintr-un compozit de piatra si vopsit cu un tip de vopsea speciala care da un aspect foarte elegant suprafetei.   

Noile produse din gama Concept confera un plus de originalitate colectiei, datorita combinatiei inedite dintre un material clasic si modernitatea focului din bio-etanol.

seminee electrice