Imbunatatiri pentru cresterea eficientei energetice

De ce ar trebui sa va pese de eficienta energetica? Poate ca cel mai important motiv este acela de a economisi bani. O casa care nu este eficienta din punct de vedere energetic va avea nevoie de mai multa energie termica iarna. Acest lucru inseamna cheltuieli suplimentare in fiecare luna pe facturile de energie, facturi, care pot fi reduse in mod semnificativ prin realizarea catorva imbunatatiri ale casei. Cheia pentru a face casa dumneavoastra mult mai eficienta este reprezentata de corectarea problemei de flux de aer.

    Imbunatatiri pentru cresterea eficientei energetice
 
   Cateva mici fisuri in casa ta pot fi la fel de daunatoare pentru incalzire si racire ca o fereastra deschisa. Casele mai vechi au frecvent de suferit mici modificari, pentru a actualiza sistemul de cabluri si acest lucru poate fi o scurgere de energie. Acoperiti toate gaurile, pe unde trec firele prin pereti sau pardoseli. Verificati fatadele de caramida si exteriorul casei pentru mici fisuri si semne de uzura, care pot fi contracara izolarea locuintei.
 
Izolatia casei

    Daca casa dumneavostra are un horn asigurati-va ca este sigilat cu ciment de temperatura inalta si metal. Pastrati arderea inchisa atunci cand nu este utilizat pentru a preveni "scurgerea" de aer in interior. Acoperirea cu sticla poate ajuta, de asemenea, in a tine aerul rece la ditanta.
    De asemenea, instalatiile stivelor necesita a fi sigilate, la exterior. Este important sa va uitati per ansamblu dupa gauri intre pod si spatiul de incalzire, iar acestea trebuie sigilate pe cat posibil.
    Asigurandu-va ca aveti suficient material izolator, acesta este elementul cheie pentru a va mentine casa eficienta. 45.7 cm de fibra de sticla sau de celuloza vor spori sistemele de incalzire si racire ale locuintei dumneavoastra. Cu toate astea, mansarda are nevoie de flux de aer, asa ca asigurati-va ca aerisirile sunt bune.
 
Bec fluorescent pentru eficientizarea energiei

    Fiecare fereastra trebuie sa fie verificata pentru a se asigura ca aceasta se inchide si se blocheaza complet. Ferestrele pot fi izolate cu cu spuma la garniturile din spate pentru prevenirea accesului aerului rece in interior. Chiar si prin prize poate intra aerul rece asa ca este indicata achizitionarea unor prize care sunt sigure si pentru copii.
    Ferestrele si usile vechi trebuie sa fie verificate in fiecare an. In cazul in care nu se incadreaza in mod corespunzator, acestea trebuie sigilate. Daca piesa respectiva este uzata ilocuiti-o cu una cu un nou model de eficienta energetica. O alta optiune o reprezinta spuma expandata care poate fi folosita in jurul ferestrelor si a cadrelor usilor. 
 
Spuma izolatoare pentru ferestre
 
    Subsolurile trebuie verificate si sigilate. Subsolurile obisnuite cu pereti din beton pot reprezenta o problema majora pentru eficienta. Luati in considerare adaugarea de izolatie peste beton. De asemenea, alegeti becuri fluorescente compacte, care se incadreaza in standardul prizei.
    Aceste imbunatatiri destul de ieftine pentru casa te ajuta sa economisesti bani pe termen lung. Merita sa luati masuri pentru a creste eficienta casei dumneavoastra si dupa cum puteti vedea acum, nu este chiar asa de greu.