Modele de scaune

Modele de scaune


    Scaunele reprezinta o piesa de mobilier necesara pentru locuinta. Fie ca ne dorim scaune clasice, fie unele mai non-conformiste, scaunele ne ajuta sa socializam si sa schimbam in bine aspectul design-ului interior.

Modele de scaune
 

Scaune flotante


    Studioul japonez de design Nendo va prezenta o colectie a operelor sale la Muzeul de Arta si Design din New York, intr-o expozitie intitulata "Povestiri fantoma, modele noi de la Nendo". Spectacolul este caracterizat de proiecte, incluzand: "scaune sterse", "valuri fantoma" si tesaturi.
De asemenea, in colectie exista si un scaun acrilic, care este pictat astfel incat sa imite lemnul. Picioarele scaunului se sterg de la culoarea nucului disparand de tot, astfel incat atunci cand este plasat intr-un fundal pare a pluti deasupra solului.

Scaune flotante

Scaun Origami


    Designer-ul polonez Jakub Piotr Kalinowski a creat un scaun inspirat de origami (arta de a modela hartia). Numit .ORI sto, scaunul este din metal indoit si poate fi depozitat.

Scaun inspirat de origami (arta de a modela hartia)

Banci din sticle reciclate


    Folosind un cadru din otel inoxidabil si multe, multe sticle, designer-ul de mobilier Pawel Grunert a creat scaunul SIE43. Acest scaun a fost creat pentru expozitia Eco Trans Pop din Milano, realizat din zeci de PET-uri tinute impreuna pe cadrul din otel inoxidabil. Sintagma "forma organica sculpturala" este una des folosita in lumea mobilierului, dar descrie acest lucru perfect.
 
 Banci din sticle reciclate