Seturi de mobilier

Cine spune ca mobilierul trebuie sa fie strict utilitar? Unii cred ca designerii de mobilier ce nu gandesc in mod conservator creaza seturi de mobilier inovatoare si, uneori, seturi ciudate care sunt la fel de atragatoare pe cat sunt de functionale. De la mese cu compartimente ascunse la seturi de mese compacte care se desfac ca petalele unei flori, iata cateva exemple de seturi de mobilier incredibile.

Seturi de mobilier
 

Mobilier pentru Café compartimentat


    Nu iti displace faptul ca atunci cand ajungi la o cafenea, nu ai nici un loc pentru a pune poseta, umbrela, haina sau alte obiecte personale? Kaman Tung a conceput acest set inteligent de mobilier pentru cafenea cu compartimente ce iti tin lucrurile tale, asa ca nu va mai trebui niciodata sa-ti asezi poseta pe jos. Un scaun are un compartiment in spatele spatarului, un altul are spatiu pentru un laptop sau servieta in bratul sau si cel de-al treilea are un carlig pentru haine. Masa dispune chiar si de un raft sub suprafata de sticla pentru lucruri cum ar fi cheile si manusile.

Mobilier pentru Café compartimentat

Mobilier de baie din tec


    Oricine a trait in camere mici intelege faptul ca spatiul poate veni uneori sub forma de solutii inovatoare de asezare a mobilierului sau idei de design interior.
    Acest set de mobila de baie din tec, cu un design minimalist, poate ca nu arata ca si cum are multe de oferit, in ceea ce priveste modul de stocare, la prima vedere, dar ascunse in suportii din lemn se afla sertare ce se trag in afara, indeajuns de incapatoare incat sa detina toate cosmeticele.

Mobilier de baie din tec

Setul de mobilier de dormit pentru musafiri

 
Setul de mobilier de dormit pentru musafiri

    Cu setul de dormit "Stai la casa mea", ceea ce arata ca o masa laterala banala cu o patura infasurata sub ea, transforma acest set intr-unul complet, de mobilier pentru oaspeti. Saltelele, concepute din spuma moale, se desfac intr-un pat confortabil si depozitate intr-un sertar al mesei sunt asternuturile de pat, o perna si o lampa de langa pat. Greutatea mica a obiectelor ofera utilizatorilor libertatea de a le muta oricand, dupa cum doresc.
 
 Saltelele, concepute din spuma moale, se desfac intr-un pat confortabil