Transforma-ti dormitorul cu un pat unicat!Transforma-ti dormitorul cu un pat unicat!

    Avand in vedere ca petrecem o treime din viata in pat, designul acestora nu s-a schimbat mult de-a lungul istoriei - pana acum. In continuare vom vedea cateva modele de paturi care va vor surprinde prin ideile ciudate la care s-au gandit cei ce le-au creat, ce se elibereaza de regulile conventionalului.


Patul sub forma de hamac
    Originile sale pierdute in antichitate, hamacul a fost o alternativa practica si foarte populara in ceea ce priveste somnul. Amplasat intre pereti cu ajutorul unor lanturi, avand o dimensiune mare desi este de o singura persoana, hamacul este o piesa centrala a dormitorului care-ti fura ochii si macar din curiozitate ai vrea sa-i pui la incercare confortul pe care-l poate oferi.

Patul ce pluteste

    Sunt si alte paturi care nu vor sa stea pe podea, asa cum este Patul sub forma de pluta. Acesta nu numai ca se poate demonta intr-o clipita (cu o parte din cadrul patului formand un suport de carat), insa este creat pentru a avea un aspect ca si cum atinge podea pe cat de putin posibil.
Paturi cu design unicat
Pat ce leviteaza

    Urmatoarele doua paturi doboara nevoia de levitatie. Picioarele patului tin locul de masute , intr-un design modular care se poate divide in mai multe parti, fiind posibila largirea lui, precum si ingustarea, in functie de necesitatile pe care le ai. Din unghiul potrivit, patul apare ca si cum intr-adevar ar pluti.

Paturi unicat

    Copiilor le plac paturile care se aseamana cu orice altceva in afara de paturi (spre exemplu le-ar placea un pat sub forma de corabie de pirati), insa acest lucru nu se confirma numai pentru copii. Ce ati zice de un pat ce ar avea rame sub forma de copaci care se inalta deasupra patului sau sub forma de scoica. E ca si cum ai trai in lumea marilor. Patul sub forma de sicriu poate parea perfect pentru cei carora le place stilul gothic, avand obsesii in ceea ce priveste creaturile noptii.

Patul sub forma de leagan

      Un alt exemplu de pat inspirat din copilarie este si patul sub forma de leagan. Sub acest pat se pot instala role pentru a permite balansarea lui pentru a-l transforma intr-adevar, intr-un pat-leaga.