Casa ta: interior din copaci verzi si pereti captusiti cu muschi

Casa ta: interior din copaci verzi si pereti captusiti cu muschi


La o extrema sunt design-urile ultra-minimale, super-moderne in alb-negru care par aproape medicale in simplitatea lor curata - aceasta casa se simte mai mult ca o padure sau un peisaj din jungla decat un spatiu de locuit interior sau un spatiu de lucru arhitecturala.

Casa ta: interior din copaci verzi si pereti captusiti cu muschi
 
Cu mai multe plante si copaci decat iti poti imagina, fiecare camera are dezvoltata o combinatie de cresteri verzi care merg dincolo de simple plante decorative de apartament sau un copac mic semi-interior. Verdeata estompeaza granitele dintre zonele de interior si cele de exterior, in timp ce combinatia de lemn cald si beton rece, otel si sticla, sugereaza un hibrid al parcursului natural si cel realizat de om.
 
Imobiliare inovative

In unele spatii, serii de puieti se intind de la podea la tavan. In alte camere, peretii poseda sisteme de plante verzi si maro, taratoare, iarba, precum si radacini. Imagineaza-ti un zid viu nu doar in dormitorul tau, ci chiar in spatele patului - sau sa te plimbi printre seturi de copaci subtiri pentru a-ti concepe propria intrare in camera respectiva, living si spatiu de bucatarie.

Locuinta verde

Combinatii ale strategiilor utilizate de designerii de la Chang Architects, duc la setarea unor extremitati vizuale in spatiile comune, in care elementele care se suprapun ofera o experienta atotcuprinzatoare si ecologica. Viata plantelor este atat de omniprezenta in acest mediu unic, incat exista diferite micro-climate peste tot in casa, in functie de densitatea si tipul de vegetatie.
 
 Design interior cu copaci