Interior industrial: apartamentul din metal

Interior industrial: apartamentul din metal


    Acest design de apartament de la Moscova poate parea rece pentru unii, dar de asemenea, pare curios de confortabil, in ciuda (sau din cauza)  folosirii in mod repetat a materialelor industriale pentru orice, de la pereti din otel, ferestre, usi si pardoseli, in jos pana la separatorii de camera ondulati, suprafete de mese joase din sticla si alte piese de mobilier.

Interior industrial: apartamentul din metal
 

Design industrial de apartament


    Initial unul singur, in mare masura un plan de pardosea deschis, nediferentiat, o mare parte a acestui model conceput de catre designerul Peter Kostelov, implica impartirea spatiului larg intr-o serie de camere individuale, inclusiv un set de dormitor nou impartit, bucatarie, baie si camera de zi.

Design industrial de apartament

    Metal plisat, suduri vizibile si nituri expuse despart ceea ce ar putea fi altfel o serie extrem de dura de spatii minimaliste. Acestea si alte detalii aduc o scara mai mica la planuri mari de materiale unice si suprafete nediferentiate.

Metal plisat, suduri vizibile si nituri expuse

Apartament din metal si sticla


    Remodelarea finisata are prea putine elemente din decorarea traditionala - in schimb, calitatile materialelor care au fost o parte naturala a procesului de constructie si materialele alese au devenit elemente principale ale stilului si decorului  final al proiectului. Indiferent daca schema de culori gri, negru, bej si argint sau stilul minimalist te reprezinta pe tine, exista totusi o consistenta convingatoare pentru a finaliza acest design industrial.
 
 Apartament din metal si sticla