Imobiliare - Casa sub forma de OZN

Imobiliare - Casa sub forma de OZN

 
Imobiliare - Casa sub forma de OZN

O fatada sub forma de OZN - pe de o parte, in timp ce cealalta fata a acestei nave spatiale se deschide, in intregime - un set de abordari strategice ce ofera intimitate si capteaza privelisti uimitoare dinspre mare.
 
Amplasata pe malurile Japoniei, totul in legatura cu aceasta resedinta conceputa de Takeshi Hirobe pare ireal - stalpi imbracati in lemn devin grinzi de plafon, care apoi se arcuiesc in jos, spre orizontul exterior.
 
Casa sub forma de OZN

In timpul zilei, lucarne ce dau o lumina indirecta si o terasa pe acoperis echilibreaza lumina naturala pe toate laturile pentru o iluminare egala, in interior. Noaptea, corpuri de iluminat sub forma de spoturi creaza jocuri de forme ciudate si modele curioase prin ferestrele cu forme ciudate indreptate catre exterior.

Casa sub forma de OZN noaptea
 
 
Utilizarea de suporturi structurale luminate natural se potrivesc excelent in contrast cu laturile exterioare maro inchis si cu acoperisul, precum si cu mobilierul de interior in nuante intunecate - un stil putin rustic pentru a compensa formele moderne ale ferestrelor, alegeri de materiale de suprafata si ale aparaturii.
 
Interior casa sub forma de OZN

Aceasta solutie de proiectare este uimitoare - sau ar trebui sa fie. Prin acest proiect de casa se profita la maxim de o curte private, precum si de privelisti exterioare nemaipomenite, beneficiind, in acelasi timp, de tot ceea ce are de oferit aceasta zona. Desi poate parea, la prima vedere, ca si cum aceasta casa a debarcat din spatiu, odata ce privesti dincolo de formele initial inovatoare (ca cele mai multe OZN-uri), aceasta casa poate fi recunoscuta, in cele din urma, destul de usor, fiind o piesa geniala a maestriei ce are un scop specific. 
 
 Constructii imobiliare inedite