Cele mai mici hoteluri din lume

Crezi ca ultima camera de hotel in care ai stat a fost mica? Incredibil dar adevarat, exista o larga gama de adversari la candidatura celei mai mici camere de hotel de pe planeta. Unii sustin acest lucru din cauza numarului de camere, altii in functie de marime. Totusi, chiar tu poti judeca acest fapt dupa ce ai tras cu ochiul la ceea ce ti-am pregatit in acest articol - o colectie incredibila de cele mai mici hoteluri din lume.

Cele mai mici hoteluri din lume
 

Hotelul cu o singura camera 


    Acest hotel cu o camera din Cambodia are cea mai luxoasa camera din lume, avand proportii foarte mici. Desi are o singura camera, acest hotel are tot ceea ce poate avea un hotel normal, incluzand receptia, portar si servicii complete ce se regasesc in orice hotel care se respecta. La cerere, camera poate fi transformata intr-un restaurant.

Hotelul cu o singura camera - Cambodia

Cel mai mic hotel din lume - in Olanda


    Orasul Eernum, Olanda, este cel mai mic hotel din lume. Hotelul reprezinta mandria orasului, impreuna cu trei cafenele, fabricarea de lumanari si un muzeu al mustarului. Cu toate acestea, orasul se lauda cu un record in Guinness Book, datorita locuintelor ciudate.

Cel mai mic hotel din lume - in Olanda

Cel mai mic hotel de aeroport din lume


    Hotelul Yotel situat intr-un aeroport londonez are un design ingenios, asa cum ii este si numele, o camera de hotel luxoasa intr-un spatiu foarte mic. Acesta este localizat incredibil de aproape de portile check-in ale aeroportului londonez Heathrow si este echipat cu un televizor cu plasma, internet wireless si 24 de ore room service. Ideea de baza este de a combina luxul, comfortul si sistemul de plata rezonabil, precum si gasirea de solutii creative si ingenioase de a maximiza comfortul cu minim de spatiu.

Cel mai mic hotel de aeroport din lume

Cel mai mic hotel cu vedere spre ocean


    Pe insula El Hierro, o parte din arhipelagul Canar, este situat hotelul din piatra de dimensiuni mici Punta Grande, care este opusul luxului. Nu are facilitati care merita mentionate si este amplasat periculos de aproape de valuri, care se sparg adesea de stanci si lovesc laturile hotelului. Totusi, hotelul reprezinta o escapada aventuroasa si frumoasa, mai ales pentru cei ce cauta o vacanta departe de agitatia citadina.
 
  Cel mai mic hotel cu vedere spre ocean