Containerele de transport transforma depozitul intr-un spatiu de birou

Containerele de transport transforma depozitul intr-un spatiu de birou

 
Containerele de transport transforma depozitul intr-un spatiu de birou
 
    Dupa gasirea unui depozit accesibil si convenabil in zona industriala din Santa Ana, Orange County, compania locala de imprimare MVP a decis sa transforme o parte din sediile lor in spatii de birouri. Depozitul nu a fost echipat pentru a gazdui birouri private, iar compania a considerat ca mentinerea controlului climateric a intregul spatiu ar fi risipitor, asa ca au decis sa grupeze 10-20 containere de transport maritim in interiorul depozitului, care sa fie amplasate in depozit, in calitate de birouri.
   

   Spatiile de lucru a noului depozit industrial-chic s-au dovedit a fi o optiune extraordinara la preturi accesibile, care continua sa salveze compania de facturile de energie mari.

 Containere folosite ca birouri

   Containerele de culoare rosu aprins, sunt grupate in jurul unei curti centrale, cu copaci saditi in ghivece. Ei au taiat pereti, ai adaugat usi glisante din sticla, ferestre hublou, individuale si unitati de aer conditionat. Unul dintre containere, chiar a fost transformat intr-o bucatarie (cel din forografie). Fiecare spatiu de birou a fost configurat si mobilat pentru un cost de aproximativ 3.000 dolari-4000 dolari fiecare.

Containere de transport de culoare rosu aprins

    Un beneficiu care a venit datorita amplasarii noului spatiu de birou realizat din containere de transport maritim este o reducere mare in ceea ce priveste facturile de electricitate ale companiei: "Costurile noastre de energie au scazut cu aproximativ 3000 de dolari pe luna pentru incalzire si aer conditionat", a declarat Keith Flanigan, proprietarul companiei. "Daca nimeni nu se afla in birou, in cazul in care toti merg la masa de pranz sau acestia sunt bolnavi pentru o zi, atunci unitatea este oprita." Noile birouri au pus capat problemelor cu mentinerea controlului climateric a intregul spatiu. Acum, temperatura fiecarui birou poate fi controlata in mod individual, iar economiile sunt resimtite.

Spatii de birouri economice si ecologice

    Desi depozitul ofera lumina naturala limitata, credem ca birourile par destul de elegante pentru un spatiu de lucru. Sa nu mai vorbim, containerele transformate in birouri dovedesc fezabilitatea si succesul de a construi ecologic.

   Pe masura ce tot mai multa atentie i se acorda mediului, precum si materialelor sensibile din punct de vedere ecologic, o reutilizare creativa a materialelor existente se va dovedi a fi benefica pentru companiile ce doresc sa-si reduca cheltuielile si in acelasi timp sa dea o mana de ajutor mediului inconjurator.

  Birourile sunt destul de elegante pentru un spatiu de lucru.