Ia casa cu tine

Ia casa cu tine


    Cu incalzirea globala ce ameninta orasele de pe coasta si noua era de migratie in masa, a merge pe ideea unei case mobile ar putea fi ideea stralucita din zilele noastre - si stilul de viata al zilei de maine. Cei ce doresc sa traiasca aventuros, pot alege dintr-o multitudine de modele de case pe roti. Aici vei gasi o duzina de rulote echipate complet, pentru ca tu sa te simti confortabil.

Ia casa cu tine
 

Rulota ce se impacheteaza


    Designer-ul olandez, Niels Caris, a creat rulota ce se pliaza. Remorcheaz-o, parcheaz-o, apasa un buton si intregul kit se deschide. Pe de alta parte, aceasta rulota nu este prevazuta cu o bucatarie, baie sau debara, ceea ce ar putea fi o problema daca ai sunteti in mijlocul pustietatii, departe de toate.

Rulota ce se impacheteaza

Spatiu locuibil ce maximizeaza Mini-ul tau


    Aceasta rulota a izvorat din ideea creativa a unui designer francez Stephanie Bellange. Suficient de mica pentru a fi remorcata de un Mini, rulota pe trei roti este caracterizata prin picioare de sprijin, raspandite in mod automat, odata ce carapacea exterioara a rulotei se deschide. Partile interioare seamana si se comporta ca si petalele unei flori.

 Spatiu locuibil ce maximizeaza Mini-ul tau

Caravana modulara

 

Caravana modulara

    Aceasta este o masina, o remorca si o casa cu motor, toate intr-unul. Parcheaza in camping, apoi fa un tur al locuilui in cele doua locuri convertibile. Interiorul traieste se ridica la standardele date de catre exterior, cu suprafete organice netede si colorate in nunate placute ochiului - nu exista nicaieri nici macar o aschie de plastic sau lemn, oriunde te-ai uita. Rulota modulara este ecologica, cu un panou solar pe acoperis si un motor hibrid sub capota.
 
 Aceasta este o masina, o remorca si o casa cu motor, toate intr-unul.