Picturi murale pentru camera copilului

Copiii adora culorile si desenele sau modelele simple, astfel incat chiar si pictorii novici au posibilitatea de a crea un murale, iar rezultatul va fi unul pe masura dupa ce vei vedea bucuria din ochii micutului tau. Iata cateva idei despre cum ai putea sa creezi o lume magica in camera copilului care ar putea invata in acest fel sa-si dezvolte imaginatia si de ce nu, sa continue sa traiasca in lumea copilariei unde totul e posibil.

   Picturi murale pentru camera copilului
 
     Pregatiti suprafata de desen: In mod ideal, veti crea murale pe un perete proaspat vopsit. Inainte de picta pe un perete existent, curatati bine suprafata acestuia pentru a elimina orice urma de praf si grasime. Este indicata aplicarea unei baze de vopsea sau grund inainte de a incepe cu designul dorit.

Amenajarea camerei copilului

    Notiuni de baza: Design-ul poate fi schitat direct pe perete cu un creion obisnuit sau creioane colorate. De asemenea, exista doua modalitati de a putea reproduce un designul ales pe perete. Impartiti designul in patrate de 2,5 cm fiecare, iar peretele intr-o grila proportionata sau puteti folosi un proiect pe care il puteti gasi in librarii, astfel incat puteti proiecta imaginea pe perete.

Design de amenajare interioara

    Vopsele: Astazi, cei mai multi pereti de interior sunt pictati cu vopsele latex sau combinand vopselele de interior latex pentru suprafete mari de culoare cu vopsele acrilice, iar rezultatul va fi o imbinare ideala a culorilor. Pentru protectie in zonele de mare trafic sau zonele mai putin accesibile pentru degete, un strat final de poliuretan transforma intretinerea peretelui intr-o actiune simpla.

 Vopsele pentru camera copilului

    Design: Lasa-ti imaginatia sa zboare. Copiii iubesc design-ul simplu si colorat, fie ca este vorba despre desenul lor preferat sau de personajul lor favorit din povesti, un colaj de numere, alfabetul sau curcubeul cu nori.

    Daca esti in cautare de a schimba aspectul dormitorului copilului si ai nevoie de idei creative pentru combinatii de culori sau teme este simplu sa cauti pe internet diverse modele sau sa-l intrebi chiar pe copilul tau ce si-ar dori.  Acest tip de proiect poate fi distractiv, mai ales daca este realizat impreuna cu copiii si este destul de accesibil. Chiar nu este necesar sa angajezi un profesionist pentru a picta aceste ziduri.