Abajururi si lampi neobisnuite

S-au dus zilele in care iluminatul era doar o caracteristica de fundal conceput pentru a te ajuta sa te orientezi in propria casa. In prezent, datorita evolutiei materialelor si a tehnologiei, asa cum sunt formele noi de LED-uri accesibile si versatile, au facut ca modul in care este luminata casa sa devina la fel de important ca si functionalitatea pe care o aduce un corp de iluminat.

Abajururi si lampi neobisnuite
 

"Partenerul luminat" si "baiatul bun"


    Prietenul cel mai bun al omului? Aceasta este ideea din spatele pernei incalzite si luminate a "partenerului luminat", conceputa a fi imbratisata si     
se pliaza in jurul utilizatorului. Cu siguranta acesta este un design neobisnuit pentru un corp de iluminat si nu incape indoiala in ceea ce priveste utilizarile sale practice, dar poate ar merge ceva care arata mai putin biologic? O lampa care este minunata, in primul rand din punct de vedere estetic este lampa sub forma de caine realizata de catre Nicolas Gonzalez Garrido, care se aprinde atunci cand fluieri spre ea.

Un design neobisnuit pentru un corp de iluminat

Privind pisica


    Este imposibil sa intreci privirea unei pisici - doar daca nu esti una dintre ele. Steve Bishop a conceput o lampa de podea dintr-un meci de privit intre doua pisici. Pariati pe castigator si fiti atenti la picioare.
 
  Lampa de podea
 

Kaboom si lampa cu ulei sub forma de grenada


    Numele acestui abajur sugereaza faptul ca va inflori in bucati in orice moment, insa constructia sa din laturi intinse care se aseaza la locul lor atunci cand tragi de ele. Cu o vibratie mai exploziva, lampa pe ulei sub forma de grenada a fost odata o grenada adevarata, iar acum sta asezata pe o masuta in conditii de siguranta. Asigura-te ca vei omite sa mentionezi de aceasta lampa cand ai invitati acasa si priveste-le fetele atunci cand o vei aprinde.

Lampa cu ulei sub forma de grenada

Lumanarea Blow On-Off si Creata Sue


    Nu aceste lampi nu sunt lumanari, insa le tratezi tot cam la fel. Atunci cand termini cu lumina LED-ului bi-colora, sufla din partea superioara pentru a inhala. Creata Sue imita o forma diferita de iluminare, avand un comutator prin care se regleaza intensitatea luminii: ajustand umbra spiralei ce reflecta lumina poti controla luminozitatea lampii, iar atunci cand vrei sa o inchizi trebuie doar sa o apesi. 
 
 Corpuri de iluminat cu comutator prin care se regleaza intensitatea luminii