Mobilier de bucatarie cu raze X: dulapuri cu lumini montate in spatele lor

Nu esti sigur unde sa amplasezi fiecare piesa din vesela? Nu va faceti griji: acest sistem personalizat de dulapuri de bucatarie va lumina drumul spre bolurile,  platourile si vesela unde se serveste mancarea, aratandu-si formele lui ca si umbre direct pe usile din aceste dulapuri.

Mobilier de bucatarie cu raze X
 
Arhitectul hibrid, artist si designer minimalist, Jean Nouvel a realizat multe cu aceasta idee de design - functionalitatea de a vedea prin dulapuri, fara a le deschide, arta animata si maiestria in continua schimbare ale formelor de lumina si intuneric, natural si corpuri de iluminat construite in interiorul sistemului, poate ilumina fundalul bucatariei in timp ce gatesti.
 
Dulapuri cu lumini montate in spatele lor

Componentele sunt surprinzator de simple, ieftine si low-tech, avand in vedere efectele complexe: panouri translucide standard de culoare alba si balamale din aluminiu pe dulapuri combinate cu lampi conventionale de-a lungul peretelui din spate si in spatele obiectelor pe care le pastreaza.

Mobila cu raze X

In timp ce creatorul lor nu face nici o mentiune explicita a acestui fapt, exista o asemanare stranie intre acest design si modul in care razele X arata atunci cand sunt suspendate de peretii unui birou medical. In timp ce aspectul este unul modern (care de multe ori implica ca este scump), designerii locali ar putea cumpara componente destul de usor, la preturi en-gros pentru construirea unui proiect similar.
 
Bucatarie inovatoare