Chiuvete cu design unicat

Ce ar putea fi de neinlocuit in ceea ce priveste functionalitatea unei chiuvete? Pentru a demonstra contrariul acestei presupuneri va aratam in continuare operele unor designeri care au abandonat stilurile generice ale vechiului pentru a aduce design-uri influientate de lumea naturala, inovatii tehnologice, aducand in prim plan, dorinta de a conserva apa.

Chiuvete cu design unicat
 

Chiuveta Origin


    Daca unele chiuvete se inspira din efectul apei ce cade pe stanci, aceasta isi are muza chiar in albia raului. Piatra se poate ridica, iar din acel loc apa va curge in jos, iar calatoria se incheie odata ce apa a ajuns la cealalta piatra aflata in bazin. Sunt evitate dubiile legate de cat de bine vor trebui sa fixate pietrele, insa chiuveta reprezinta o schimbare relaxanta a zgomotului facut de torentii de apa.

Chiuveta Origin

Chiuveta rectangulara


    Cu aspectul lor impresionant de sever, fiind lucrate in linii drepte, rectangulare, aceste chiuvete se bazeaza pe gravitatie, deoarece apa este furnizata printr-o instalatie verticala, din tavan, cu o presiune sensibila. Curband putin acest concept rezultatul va fi aceasta chiuveta lunga de 92 de cm, cu robinetul ce arata ca o sabie, iar apa se scurge in acest bazin. Singura problema previzibila este aceea de a explica musafirilor ce este de fapt pentru a nu incerca sa o smulga din perete.    

Chiuveta rectangulara

Chiuveta sub forma de acvariu


    Aceasta chiuveta cu marginile taiate modern nu este multumita doar sa furnizeze apa calda si rece. Chiuveta este reprezentata de un acvariu functionabil, fiind satisfactie sa te speli pe maini intr-o astfel de chiuveta. Sapunul se scurge pe una din partile etanse ale bazinului ce ascunde intrarile in acvariu, prin care se permite intretinerea acvariului si hranirea pestilor. Toata structura este monatata pe un stand de crom cu alama integrat.
 
 Chiuveta sub forma de acvariu