Scaunele intregesc design-ul interior

Bun venit. Trage-ti un scaun si arunca o privire la ceea ce au mai inventat designerii de mobilier - pot spune ca merita vazut! Scaunele sunt piese de mobilier la indemana pe care le ai in casa si fara de care nu ai putea manca, lucra si altele. Prin urmare, din punct de vedere functional indeplinesc toate conditiile de care avem nevoie, insa ca design acestea sunt cam monotone. Iata cateva scaune, cu un design minimalist ce iese din tiparele obisnuite si de ce nu, iti pot schimba cu totul aspectul incaperii in care sunt folosite.


Scaunele intregesc design-ul interior
 

Scaunele Buitenbeentje


    Cine a lasat scaunul langa foc? Creatiile designer-ului Anna Ter de scaune par ca si cum de undeva picura stropi de culoare intr-un mod aproape palpabil, insa acesti stropi de culoare sunt realizati din straturi modelate de rasina ce au fost aplicate pe unul dintre picioarele lor. Oare cat cantareste un astfel de scaun?

Scaune cu design de rasina

Scaune din rasina si materiale reciclate


    Un alt scaun caruia ar trebui sa ii testezi suprafata cu un deget inainte de a te aseza este acesta din imagine ce se vinde la incredibilul pret de 2000 de dolari, fiind conceput din obiecte pe care nu le mai folosesti - de fapt, acesta poate fi un mod de a utiliza computerul vechi, introducandu-l intr-un bloc de rasina pentru a forma acest scaun formidabil. Rezultatul este o matrice fascinanta de texturi.

Scaune din rasina si materiale reciclate

Scaunele Flori si Hamburger


    Bun, deci ultimul lucru pe care il doresti, atunci cand te ridici de pe scaun, este un fel de amintire a sederii tale pe scaun inscrisa pe partea dorsala. Asta ne ingrijoreaza in privinta scaunului sub forma de floare: arata minunat, dar ce te faci in cazul in care unul din modelele sale este deschis acolo unde te asezi asa cum este cel din imagine? Scaunul sub forma de hamburger realizat de japonezi arata suficient de convingator astfel incat un vizitator de-al tau ar putea sa creada ca este un hamburger real, urias si chiar sa guste din el.
 
 Scaunele Flori si Hamburger