Corpuri de iluminat: ghivece luminate cu LED-uri

Aceste corpuri de iluminat in ghivece, concepute de Rotoluxe, vin in toate formele si dimensiunile, de la replici minimaliste, mici si subtiri de ghivece moderne la design-uri de ghivece mari si groase, cu pereti grosi si design-uri conventionale in forma de con, cana si farfurie, dar toate au un lucru in comun: acestea sunt translucide in interior si in exterior, stralucind cu lumina artificiala.

Corpuri de iluminat
Da, exemplul de mai jos este la fel de mare precum pare - un ghiveci de 118,8 cm in diametru, este cel mai mare vas din lot, care altfel variaza de la 40,6 cm, 45,7 cm, 50,8 cm si 61 cm - 76,2 cm in diametru. Ai putea transforma ghiveciul intr-o cada de baie amplasata in curtea personala.

Ghivece luminate cu LED-uri

Structurile sunt suficient de auto-izolate si impermeabile, pentru a fi sigur pentru stabilirea lor pe o terasa in aer liber sau chiar in gradina. Unele ghivece vin cu exterioare colorate ce schimba nuanta luminii, in timp ce altele au modele decorative ce joaca rolul unor sectiuni opace si transparente, in afara casei.
 
Ghivece luminate

Desigur, acestea sunt fabricate in intregime din plastic reciclat, o combinatie de materiale solide si transparente, ce se combina pentru a functiona cu corpurile de iluminat, in timp ce le limiteaza la o stralucire difuza.
 
Corpuri de iluminat in ghivece pentru gradina