Covoare din busteni de lemn

Blana artificiala a dominat mult timp moda, astfel incat cu padurile in scadere si cu lemn ce a devenit o resursa rara...mobilierul din lemn va fi urmatorul val de proiectare in domeniul acoperirii pardoselilor?

Covoare din busteni de lemn
Floor to Heaven lucreaza la solutii personalizate pentru pardoseli cu un accent pronuntat pe varietatea de materiale, culori, modele si texturi, facand din aceasta felie de copac pietrificat sa convinga, atat vizual, cat si la atingere (desi putin cam moale).
 
Covoare din lemn fals

Un produs asemanator de acoperire a pardoselei, creat de Yvette Laduk, este o replica inspirata din viata a unui copac transversal, completat cu coaja pe margini si inele ce denota varsta copacului, sugerand ca acesta este in varsta.
 
Covoare pentru pardoseli

In cele din urma, aceste covoare cu aspect de lemn, concepute de proiectantul de textile si decoratorul ornamental Firuz Arzu, reusesc sa aiba un aspect extrem de fragil, ca si cum cineva a cioplit manual sectiuni din sipcile de lemn pentru a crea un covor rigid. In realitate, materialul este moale si cu adevarat flexibil - desi oaspetii s-ar putea gandi de doua ori inainte de a pasi prin mijlocul camerei de zi daca aceasta inseamna trecerea peste una dintre aceste capodopere curioase.
 
Covoare din busteni